úterý 30. ledna 2018

Bazenove svetlo

Pre fóliové bazény do rovnej steny. Prevedenie z bieleho plastu ABS. Elektrický kábel je potrebné zvinúť tak, aby jeho voľná dĺžka nepresahovala m. Tento prebytočný kábel umožňuje vybrať svetlo z bazéna v prípade potreby výmeny žiarovky a prípadného servisu.


Kábel prevlečte vnútrom inštalačnej rúrky a jeho vodiče pripojte do pripájacej skrinky.

Pri zapájaní vodičov dbajte na to, aby ste do svetla cez inštalačnú rúrku nenatiahli voľný kábel s dĺžkou viac ako – mm. LED Magnetické plastové svetlo pre dovybavenie pre všetky bazény s oceľovou stenou. LED bazénové svetlo zo zabudovaným hydroelektrickým generátorom (generuje elektrickú energiu vďaka prúdeniu vody z bazénovej trysky). Je bezpečné a nehrozí úraz prúdom. Podhladinové svetlo 3W je určené pre montáž do betónové steny fóliového bazéna.


Světla do bazénů, náhradní žárovky, transformátory, elektroinstalační materiál. Bazénové svetlo Astral 300W pre betónové bazény bez fólie. Dle Vašich požadavků navrhneme osvětlení bazénu.

Je len na vás, aké svetlo si do vášho bazénu vyberiete. Dear customers, please note we only ship to the Czech Republic. Personal collection of the goods at one of our delivery points is also possible. Všetky typy podhladinových svetiel sú vďaka tesneniu a príruby určené do všetkých typov bazénových konštrukcií (plastové, montované, betónové s ťažkou fóliou), avšak svetlo 1W neodporúčame, vzhľadom k spôsobu montáže, pre použitie u fóliových bazénov.


LED bazénové světlo se zabudovaným hydroelektrickém generátorem (generuje el. energii díky proudění vody z bazénové trysky). Dodávame bazénové svetlá 5 10 3W aj LED bazénové svetlá. Bazénová světla s halogenovými nebo LED žárovkami pro večerní osvětlení bazénu.


Vyrobeno kompletně z bílého plastu ABS. Neváhajte a nakupujte bazény akcia na bazénové príslušenstvo. Vodotesné, plávajúce LED svetlá do bazéna. A naviac – budete si vďaka nemu užívať úžasnú romantickú večernú. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dokonalé a príjemné osvetlenie pri relaxovaní na záhrade alebo v bazéne Vodeodolné LED svetlo guľa pre vonkajšie aj vnútorné použitie (IPX8). Nerezova bazenova svetla znacka Bega, vysoce kvalitni designova svetla, nemecky vyrobce (cena noveho cca 6eur). Jedno svetlo kompletni včetně tesneni a hrnce k zabudovani. Bazenove svetlo LED najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Svetlo s nízkou spotrebou a vysokým výkonom,.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme Vám bazénová světla. E-shop s bazénovými světly a osvětlením bazénu. Hodnotenie produktu:.


LED svetlo do vody pre fóliové bazény Osvetlenie do vody pre betónové-fóliové bazény. S dodávaným ovládačom máte možnosť diaľkovo zapnúť a vypnúť toto osvetlenie, ďalšou možnosťou je ovládanie farebného programu. Podhledový rámeček R50-C chrom p style=text-align: left;span style=font-size: small;Jedná se o strongset kovového rámečku. Podívejte se na všechny naše produkty – bazény, čerpadla, filtry, chemie, světla, žebříky, protiproudy.


K svetlu si vyberiete žiarovku akú potrebujete - či už klasický 300W halogén alebo moderné LED diodové žiarovky z našej ponuky. Výhodou je, že svetlo si nakonfigurujete podľa Vašicich požiadaviek. Nie ste tak obmedzovaný častokrát úzkym výberom dostupných bazénových svetiel.


První a jediný specializovaný dodavatel bazénového a fontánového LED osvětlení a příslušenství k bazénovému osvětlení v České a Slovenské republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky