pondělí 22. ledna 2018

Bubnová sekačka bella

Bubnová sekačka bella je již v pořadí čtvrtou od Vás zakoupenou. Jsme s ní velice spokojeni. Toto jaro jsme už začali sekat,neboť máme králíčky a nutrie a seno už skoro dochází. Protože máme dost zvířátek a velké plochy k sekání,je sekačka po dobu sezony řádně využita na cca arech plochy louky v době kdy není sucho po tři seče.


Je nám už roků tak máme obavy,aby její životnost nás nepředešla.

To jen něco pro Vás k zasmání. Díky vybavení a vysokému výkonu. Všechny modely jsou vybaveny pojezdem a koly s velkým závěrem. Bubnovou sekačku nejvíc využijete na větším pozemku, v sadě nebo na louce.


Sekačka Bella splnila naprosto všechna očekávání. S vysokou trávou téměř 1m si bez problému poradila. Plynulé nastavení rychlosti pojezdu, jednoduše složitelná řidítka a bezpečnost.


Bubnová kosačka Bella je výkonný stroj určený k likvidácii aj extrémne vysokých porastov a to až do výšky 1cm.

Vďaka vybaveniu a vysokému výkonu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Oba segmenty jsou spojeny odstředivou spojkou o průměru mm. Tato sekačka plnohodnotně nahradí jednoúčelové stroje a nabízí uplatnění motorové jednotky na další zahradní technice.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Celá váha sekačky je kg. Zároveň zajišťuje mimořádnou ochranu pro obsluhu. Jsou vhodné pro sečení vysoké trávy, a to i nepravidelně sečené.


Motorová bubnová sekačka na trávu se záběrem cm. Motor o objemu 1cms jmenovitým výkonem kW. Model BDR 5SLEV s variátorem se prodává za 25. Kč, což třeba oproti modelu Bella , ze kterého v podstatě vychází, je 6. Rotační sekačka AS-MOTOR AS 5KM Rotační ( bubnová ) sekačka usekává trávu po celé délce. Tráva je ukládána v celé délce jako pokos a lze ji využít jako krmivo.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Riesenauswahl an Markenqualität. Schau Dir Angebote von ‪Kasack Damen Bunt‬ auf eBay an. Rukojeť bubnové sekačky Bella si můžeme nastavit přesně podle naší výšky.


Můžeme ji také posunout do stran. Sečený porost je odhazován žacím diskem na stranu. Dle šíře záběru má sekačka VARI jeden nebo dva žací disky.


Ručně vedené bubnové sekačky VARI mají vlastní pojez výšku strniště je pevně dáno konstrukční výškou opěrného spodního disku většinou okolo 4cm. Kvalitní bubnová sekačka dokáže na zahradě zastat opravdu hodně práce. Slouží k sečení vysoké trávy na udržovaných každoročně sečených plochách. Obvykle se setkáte se dvěma typy: Obvykle se setkáte se dvěma typy: Plná kola nelze prorazit a jsou nenáročná na údržbu.


Děkuji za odkazy, procházel jsem je už před časem, jak ty testy sekaček prodejce Namir, tak i výsledky sekaček dělaných serverem itest. Hodnocení produktu:. Cena při rychlém jednání dohoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky