pátek 19. ledna 2018

Konstrukce na houpačku

Postavte houpačku s výškou, šířkou a hloubkou 2cm. Konstrukce houpačky je vyrobená z frézované borovicové nebo smrkové kulatiny, případně z dřevěných hranolů se sraženými hranami. Použité dřevo bylo tlakově impregnováno.


Protože všechny klíčové části na konstrukci houpačky jsou hotové, tak nezbývá než zatajit dech a zkusit dát vše pěkně dohromady. Maminky chtěly jste návod jak jsem dělala konstrukci na houpačku pro mou dceru,tak se pokusím o postup.

Dřevěnou houpačku pro delší výdrž natřete voděodolnou vrstvou, která odolá plísním a houbám a nakonec použijte libovolnou barvu na dřevo. Pro nátěry kovových houpaček se nejlépe osvědčily barvy určené na střechy – snesou změny teplot, jsou pružné a velmi odolné mechanickému otěru. Samotná houpačka i konstrukce na zavěšení se ošetřuje proti plísním a hnilobě.


V sestavách se nabízí nejen houpačka ze dřeva, ale také skluzavka a provaz na šplhání. Ať už děti nebo dospělí, tuhle netradiční houpačku si na vaší zahradě užije opravdu každý. Zákazníky skvěle hodnocený závěsný kruh s vypleteným dnem lanem má průměr 85cm.


Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou.

Prodám houpačku (konstrukci houpadla) Mutsy s aretací, na kterou lze nasadit sportovní korbičku Mutsy (vyzkoušena korba Mutsy Urban Rider). Používané nejen jako houpačka, ale rovněž jako jídelní stolička dokud dítě samo nesedělo. Houpačka je určena pro venkovní použití. Zvlášť ženám by se zase hodil nižší posaz.


Po dešti byly mokré sedačky, zatím nevím jestli je to promokavou stříškou nebo bočním větrem. Luxusní výběr houpaček a houpadel od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. Princip stavby je jednoduchý. Na dvě trojúhelníkové podpěry přiložte příčný trámek, přišroubujte ho a zavěste na něj houpačku. Inzerát Konstrukce na houpačku v okrese Kladno, cena 950Kč, od elidom na Sbazar.


Podle potřeby zkrátit na požadovaný rozměr nebo. Sedačka je opatřena opěrkami a ochrannou zábranou proti vypadnutí dítěte. Vrchní tyč a nohy houpačky jsou spojeny prostřednictvím pevných kovových dílů, které zajišťuj. Nakupujte Konstrukce na houpacku nejlevněji na trhu. Textilní sedák na houpačku (zelená) Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Hřejivé slunce, vychlazený nápoj, odpočinek na zahradě - to je letní pohoda.

Tyto chvíle si můžete užít ještě víc - na zahradní houpačce! Konstrukce pro houpačku může být rozšířena o provazové žebříky či o žebřík se skluzavkou, čímž vznikne prakticky plnohodnotná náhrada hřiště (pokud dítě má sourozence nebo kamarády, s nimiž zde může trávit volný čas). Co budete potřebovat: Dřevěnou konstrukci houpačky. Na houpačku se opět vměstnají lidé a maximální nosnost je také totožná – 2kg. Splňuje očekávání rozumné kvality za rozumnou cenu.


Předpokládáme, že vydrží několik let bez zásadní únavy materiálu. Happy Green Stříška na houpačku  Stříška na houpačku. Pokud máte doma již starší houpačku , jistě víte, že právě stříška je.


Pokud si jen kvůli potrhané stříšce nechcete kupovat celou novou houpačku, vyměňte pouze její stříšku! Ty jsou položeny na látce, která je navlečena na kovovém rámu. Stříška je vhodná pro konstrukce o rozměrech 1x 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky