středa 31. ledna 2018

Vnitřní dlažba vzorník

Prodáváme levné i exkluzivní dlažby a obklady nejen pro regiony Brno a Praha. Vnitřní dlažby, venkovní dlažby, obklady do kuchyně, obklady do koupelny. Tato dlažba je velice elegantní, vhodná do každého prostoru, jak klasicky zařízeného, tak moderního. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Velkoformátová dlažba XXL 8x 4x mm.


Unikátní jednovrstvá dlažba vyrobená v moderních i nadčasových designech v exluzivním provedení 8x 4x mm.

Základem je kvalitní a přesné opracování hran. Dokážeme opracovat širokou škálu typů hran a to rovných i profilových. Dlažba koupit o objednat u OBI.


Vlastníme CNC obráběcí centrum. Kamenný koberec PIEDRA je praktická litá podlaha ( dlažba ) ze směsi jemných přírodních oblázků a pojiva. Jedná se o univerzální finální povrch, který se aplikuje na nejrůznější typy venkovních a vnitřní ploch a podlah. Navozuje vysoký dojem elegance a honosnosti.


Zato hrubší povrchové úpravy, jako je hrubé broušení, tryskání pískem, opalování či kartáčování se hodí spíše do exteriéru.

Zajistí vám, že se nesklouznete po dlažbě na terase nebo chodníku ani v zimě. Dřevěné dizajnové obklady. Pravé dizajnové dřevěné obklady vnesou do každého prostoru moderní, jedinečný a nadčasový prvek. Slinutá mrazuvzdorná dlažba Taurus. Vysoce odolná dlažba vůči kyselinám, olejům, solím atd.


Nad 8kg doprava materiálu ZDARMA. Tato dlažba se skvěle hodí například jako dlažba do garáže, případně jiných hodně výtížených prostor. Sérii doplňují také dlažby s reliéfními povrchy, kde je hlavní předností jejich zvýšená protiskluznost, případně také leštěné dlažby, které se naopak hodí pro reprezentativní prostory. Vaše osobní údaje zadáné do formuláře budou použity za účelem zpracování a odeslání odpovědi.


Zámková dlažba je díky svým vlastnostem vhodná pro zpevnění plochy nejen kolem domu. Venkovní mrazuvzdorná dlažba. Produkty skladem do dnů u vás.


Přední výrobce a dodavatel systémů pro fasády, omítky, zateplení, podlahy, dlažby a tmely. Keramická dlažba dokonale propojuje praktické výhody s krásou přírodní kameniny v příjemných hnědých odstínech. Dejte vašemu domovu nádech tradice i moderny s přírodní kameninovou dlažbou.


Matná série v imitaci dřeva s prořezávanými dekory a listelou představuje kvalitu za rozumnou cenu. Série velkoformátových obkladů kombin.

Tato dlažba na chodbu byla doplněna vložením bílé intarzie, taktéž z přírodního kamene, která koresponduje s bílým odstínem, který se opakuje nejen na stěnách, ale i na vybavení interiéru tohoto rezidenčního bydlení. Kvalitní dlažba Metalwood Dust za výhodnou cenu ve II. Matná, jemně plastická dlažba světle béžové barvy s bílou patinou a jemným kovovým odleskem věrně imituje strukturu ošlapaného dřeva. Při výběru venkovní dlažby budete volit mezi 1cm a 2cm keramickou dlažbou. Vnitřní žaluzie jsou stále nejrozšířenějším způsobem protisluneční ochrany.


Oceníte zejména rychlost montáže, moderní vzhled a především cenovou dostupnost. Kamenné dlažby jsou skvělou variantou pro vnitřní i venkovní plochy. Nabízíme pravidelné nebo nepravidelné tvary.


Tato protiskluzová dlažba k bazénu je opatřena protiskluznou úpravou pro zvýšení bezpečnosti v exteriérových prostorách a zvláště kolem bazénů. Může sloužit i jako dlažba do pergoly, dlažba kolem domu, dlažba na terasu či na jiné venkovní pochozí nebo pojezdové plochy. Lze ji také lepit jako venkovní či vnitřní obklad. Ražená dlažba Systém ražené dlažby, raženého betonu je tvořen monolitickou probarvenou železobetonovou deskou. Tato je povrchově vytvarována pomocí speciálních razících dílců.


Ať už je řeč o dlažebním obkladu venkovním nebo vnitřním, pořízením stylové a zároveň odolné dlažby nic nezkazíte. Skladebná a zámková dlažba pro dláždění povrchu venkovních komunikací, parkovišť, vjezdů, pěších a cyklistických cest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky