úterý 23. ledna 2018

Nafukovací lehátko intex

Bis zu - Sale und 0€ Versand! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Jetzt Outdoor-Bekleidung und -Ausrüstung von Intex zum Best-Preis kaufen. McTREK - Über Jahre Erfahrung in Outdoor.


Aktuelle Trends und neue Ideen entdecken und bestellen! Na originální lehátko Intex Ananas se pohodlně vejdou dva dospělí. Nafukovací plážové lehátko je omyvatelné a umožňuje jednoduchou údržbu.


Skladem ks zítra u vás. Plavidlo vhodné pro starší děti nebo pro dospělé. Lenoška má dvě držadla na pití a dvě madla na snadné přenášení. Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře.


Lehátko má dvě vzduchové komory a dva držáky na pití. Kč v pondělí u Vás e-sportshop. Držadla pro větší komfort. Designové nafukovací lehátko s originálním motivem. Dopřejte si relax letních dnů a pořiďte si stylové lehátko.


Díky této matraci se stanete nepřehlédnutelnými. Komfortní nafukovací lehátko na vodu od výrobce Intex. Motiv oblíbeného párku v rohlíku, který pobaví vás i vaše přátele. Pokud jedno nafukovací lehátko na vodu doma máte a rádi byste trochu něco jiného, mrkněte v naší nabídce na nafukovací bazény. Jen málokdy najdete něco tak originálního, zábavného a zároveň praktického, jako je nafukovací lehátko na vodu či nafukovací bazén , které věstí den plný radovánek a zábavy téměř každému.


Má dve vzduchové komory. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nápoj lze umístit do připraveného otvoru v lehátku.


Dětská nafukovací matrace s motivem Cars. Ideálním společníkem na lenošení je lehátko. Materiál 7P free PVC – dle EU normy. Rozměr matrace 119×cm. Originální lehátko Intex Kiwi v neotřelém stylu plátku šťavnatého kiwi je vhodné pro kluky i holky od let.


Kvalitní vinyl, ze kterého je lehátko Kiwi vyrobeno, je odolný a jen tak se neopotřebuje. Balení obsahuje také opravnou záplatu. Nafukovacie lehátko určené k pohodliu dvoch osôb, relaxu na vodnej hladine i na súši. Intex je asijský výrobce nafukovacích hraček, hraček k vodě a na zahradu.


Ve své kategorii patří bezpochyby k největším výrobcům na světě. Kvalitní a levná lehátka i matrace Samozřejmě platí, že jednotlivé produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů , takže Vám vydrží skutečně dlouho, a to i přes veškerou činorodost vašich potomků. Elektrická pumpa Intex má koncovky,.


V balení naleznete vyměnitelné koncovky pro různou velikost ventilků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky