středa 31. ledna 2018

Plotový sloupek

Pozinkovaný sloupek speciálního průřezu. OD 9Kč Detail produktu. Plotový sloupek pozink mm. OD 8Kč Detail produktu.


Jedná se o plotový sloupek určený pro čtyřhranné pletivo, svařované pletivo nebo případně pro lesnické pletivo.

MOŽNOST ZAPŮJČENÍ RUČNÍHO INSTALAČNÍHO KŘÍŽE ! Sloupek je kruhového průměru. Průměr sloupku je 48mm, síla stěny 5mm. Plastová čepička je součástí ceny sloupku a je nasazena na sloupku.


Typická díra pro sloupek má průměr m (průměr tedy m) a hloubku m. Pro celkové množství betonu stačí vynásobit počtem děr (nezapomeňte i na vzpěry a brankové sloupky!). Zakončení pomáhá odvádět. Napříkla náš sloupek délky v.

To se projeví nejen na pevnosti ale i na životnosti. Prodlužuje životnost sloupku. Samotný sloupek lze upevnit pomocí zemních vrutů, trnů, nebo úchytů.


Dřevěné sloupky jsou vyrobeny ze smrkového, hladce hoblovaného dřeva. Včetně plastové čepičky. Bez úchytky na napínací drát, doporučená vzdálenost 5-m. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Pořiďte si pro svůj projekt plotové sloupky z naší široké nabídky. Nabízíme vám plotové sloupky pozinkované a poplastované, jenž svojí povrchovou. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Skladem 1Kč 9Kč bez DPH. Počet doporučených objímek ks.

Zároveň se využívají jako koncové a rohové sloupky k plotům ze sloupků o průměru 38mm. Ocelový sloupek natřený základovou barvou s navařenou čepičkou stejné barvy je vyroben ze švové trubky s tloušťkou stěny mm. Zelený sloupek s nasazenou plastovou čepičkou má tloušťku stěny mm a má již přimontované horní držáky pro vodící drát pletiva. Držáky na střed a spodní část je možné dokoupit. Objímka panelu na kulatý sloupek.


Nejčastěji používaný typ objímky použitelný na klasický plotový sloupek o průměru mm. Krajová i průběžná varianta. Betonové ploty Harašta, výroba betonových plotů, obrubníků, plotový sloupek , cena, výroba betonových plotů, obrubníků, plotový sloupek , cena, Na výrobu. Typy zakončení sloupků jsou: plotový sloupek Hranol, plotový sloupek Oblouk, plotový sloupek Špice, plotový sloupek Úkos a plotové sloupky Kulaté. Každý z těchto plotových sloupků mimo sloupků kulatých jsou vyrobeny z hladce hoblovaného smrkového dřeva.


Pokud si vyberete plotové sloupky Hranol, lze tyto plotové sloupky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky