pondělí 22. ledna 2018

Stojanový gril

This video is unavailable. Stojanový gril s nádobou na vodu na elimináciu dymu a zápachu je ideálny na balkóny a terasy. Do grilovací vany lze nalít vodu, tím se odstraní dým a zápach při grilování. Plynový gril rozpálíte do požadované teploty jediným otočením knoflíku.


Nečekáte na rozpálení dřevěného uhlí, nemusíte se bát, že se maso na rozpálených uhlících příliš vysuší. Snadno dosáhnete perfektního výsledku i pro toho největšího gurmána. Gril disponuje litinovou a kamennou deskou, které lze libovolně vyměňovat i odnímatelným tácem, zachytávajícím vodu a tuk z grilovaných potravin.


Samozřejmostí je plynulá regulace teploty. Pochutnajte si na grilovaných pochúťkach vždy, keď na ne dostanete chuť. Jetzt Gril auf Vergleich. Die besten Produkte im Test. Entdecke die absoluten Hingucker.


Gestalte dein Zuhause neu! Osobní odběr na pobočkách. Prenosný gril bude vždy vašim praktickým pomocníkom. Drevená plocha umožňuje pohodlne servírovať grilované jedlo priamo z grilu, slúži zároveň aj ako odkladacia plocha. Gril do zahrady z ušlechtilé odolné oceli - snadné čištění.


Na grilovací party v zahradě. Otevřené nebo zavřené grilování. Můžete ho využít jako stolní i jako stojanový gril. Díky tomuto řešení budete moci grilovat v jakémkoli počasí. Gril na dřevěné uhlí umožňuje grilování různých druhů potravin jak na přímém, tak i na nepřímém žáru.


Má praktický poklop na masivním pantu a difuzér s kruhovou přepážkou na palivo. Otvorené alebo zatvorené grilovanie. Máte radi pravú chuť grilovaného mäsa, ale už vás nebaví starať sa, aby gril nevyhasol a chystať drevo alebo uhlie? Práve pre vás je tu jedinečný elektrický gril Tefal Aromati-Q 3v1.


Elektrický gril Tefal 3vAromati-Q BG916. Zaistí vám skvelé výsledky grilovania a vynikajúcu arómu, že nespoznáte rozdiel. Povrch grilu je vyroben k keramiky a tudíž je velmi odolný proti poškrábání a snadno se čistí. Gril je vhodný pro grilování na balkoně.


Snadno odnímatelný sběrný talíř (vhodný do myčky nádobí). Gril BBQ Steba VG 2má víceúčelové použítí! Plynové grily často nabízejí mnoho doplňkového vybavení. Boční hořáky umožňují například současné grilování a přípravu příloh.


Nepriľnavý povrch umožňuje grilovať bez oleja, teda zdravšie. Naviac tiež uľahčí následné čistenie. Tento gril je vhodný na celoročné používanie , ľahko s ním pripravíte ľahké raňajky , ale zvládne aj luxusnú večeru. S jeho pomocí proniknete do tajů kulinářského umění. Variabilní provedení umožní použít jej buď jako stojanový , nebo stolní gril.


Pro snadné použití slouží oddělitelný a nastavitelný termostat a extra dlouhý kabel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky