středa 31. ledna 2018

Koupaliště pražačka

Venkovní koupání nedaleko centra města s kouskem přírody, sportovní i relaxační částí - to je koupaliště Pražačka na Praze 3. Předpokládáme, že venkovní bazén otevřeme opět na jaře při lepších teplotách. Na své si nově přijdou také rodiny s dětmi, senioři či neplavci. Děti se ho bojí a já taky. Bohužel musíme chodit jinam.


Zároveň nabízí sportovní i rekreační vyžití ve sportovním areálu Pražačka.

V letních měsících můžete navíc navštívit venkovní koupaliště nebo si užívat grilování. Podívejte se sami, než se sem vydáte, na záběry on-line kamery. Na koupališti Pražačka se v nejteplejších dnech zvlaží i tisícovka lidí denně.


A to i přesto, že bazén není v nejlepším stavu, a pohyboval se tak na. Milovníci letního koupání se můžou těšit hned na několik novinek, a to už v této letní sezóně. Využijte výprodejové ceny pneu TOMKET.


Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování. Vysoká kvalita, dlouhá život. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování.

Opravy začnou koncem letošního roku v další letní sezóně už bude v novém kabátě. Pražačka nabídne čtyři dráhy na kondiční plavání po celý den, odpočinkovou zónu a nově i propojení s dalšími částmi sportovního areálu. Pražská koupaliště jsou připravena ochladit své návštěvníky během abnormálních hiců. Návštěvníci koupaliště, které se letos otevřelo již v pátek 11. V areálu najdete venkovní koupaliště , dále krytý a kojenecký bazén a v. Rozsáhlý sportovní a rekreační areál Pražačka v Praze kromě hřišť, sauny, posilovny a kempu nabízí i dobře udržované koupaliště.


Koupání v Praze: Pražačka. Vyhřívaný bazén o rozměrech 1x metrů doplňují rozsáhlé plochy ke slunění. Sportovní a rekreační areál Pražačka. Letos se můžete těšit opět na metrový bazén s křišťálovou vodou. Dětské brouzdaliště, tobogán s časomírou, spousty dětských atrakcí a sportovišť.


V příštím roce projde venkovní bazén rekonstrukcí. Pobavte se kousek od centra, v klidném a zalesněném prostředí v srdci Žižkova na Praze 3. Novinářům to dnes řekli zástupci radnice a společnosti SARAP, kterou Praha vlastní a která sportovní areál a koupaliště provozuje. Nový bazén je určen pro všechny generace a najdete tu jak místo pro plavání, relaxaci, tak i spoustu herních prvků.


Zaručená nejnižší cena na trhu. Venkovní koupaliště v Podolí je v letních měsících jedním z nejnavštěvovanějších míst v Praze. Pražačka , které jsou určeny pro volejbal, nohejbal, rekreační tenis a beachvolejbal.


Praha - Žižkovská radnice chystá opravu plaveckého bazénu v areálu Pražačka.

Otevření venkovního bazénu se letos plánuje na 18. V minulém roce jsme zrekonstruovali venkovní koupaliště. Proto pro letošní sezonu připravujeme rozšíření i odpočinkových.


Divoká Šárka se nachází nedaleko Džbánu v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky