úterý 23. ledna 2018

Pohony proteco

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Garážové brány, brány, pohony na brány.


Predávame kvalitné a overené pohony pre garážové brány pre posuvné brány a pre krídlové brány. Pohony vstupných brán krídlových, posuvných, samonosných. Komponenty pre výrobu samonosných posuvných brán.

Proteco je značka italských pohonů pro vrata a brány. Vzhledem k dlouhé historii této značky na našem trhu, známe jednotlivé pohony této značky velmi detailně. Konzultujte s námi Váš problém. Cenově výhodná sada pro automatizaci posuvné brány v privátním provozu. Sada obsahuje pohon na 230V s řídícím panelem.


Pohon má maximální nosnost do 500kg. Klíč pro odblokování pohonu v případě výpadku el. Určeno pro pohony Mover, Aster, Roller.


Nabízíme pohony křídlových a posuvných bran a jejich příslušenství.

Nabízíme montáže pohonů, výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. U nás jen kvalitní a spolehlivé pohony bran a vrat. Nabízíme také pohony garážových vrat, sekční garážová vrata, hliníkové brány posuvné a hliníkové brány křídlové. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Pohony bran - kompletní sada pro dálkové otevírání všech typů malých i velkých křídlových bran do průjezdné délky 5m. Pohony PROTECO jsou jedny z nejspolehlivějších pohonů na Evropském trhu a prochází velmi náročnými testy. Specializovaný obchod DSTechnik.


Je to jedna z nejstarších značek, které se k nám dováží. Pohony bran - akční sada řetězového pohonu pro posuvné brány do 500kg PROTECO KIT Cat 5R pohony na dálkové. Tato sada je sestavena pro namontování na posuvnou bránu tak, aby nebylo pro samotnou montáž nutno dokupovat další doplňky. POHONY PRE KRÍDLOVÉ BRÁNY AUTOMATIZÁCIA KRÍDLOVÝCH BRÁN: Kit Aster. Elektromechanický blokovací piestový pohon pre krídlové brány na domáce a intenzívne použitie.


Bezpečný, užívateľsky priateľský jednoduchý pohon pre rýchle a núdzové otvorenie. Robustný, tichý, spoľahlivý a trvácny. K dispozícii je v modeloch reverzibilných aj inverzibilných.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Pohony křídlových bran pohony křídlových bran se dělí na nadzemní a podzemní pohony. Podzemní pohony bran se montují pod bránu tak, aby nerušili její vzhled. Nadzemní pohony bran se dělí na pákové a lineární pohony.


Lineární pohony lze použít také pro otevírání brány směrem ven. Proteco: anni di passione per le automazioni di qualità Affidabilità, ricerca tecnologica, sicurezza e comfort: per dare valore ai clienti che ci scelgono ogni giorno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky