středa 24. ledna 2018

Pohon vrat hormann

Schau Dir Angebote von Hormann auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Robustní elektromechanický pohon dvoukřídlých otočných vrat. Pro otevření garážových vrat ani nemusíte vystoupit z auta.


Stačí vám jediný stisk tlačítka a jste pohodlně na místě, chránění před nepřízní počasí. S pohonem garážových vrat Hörmann svítí stále „zelená“, protože garážová vrata i vjezdová brána se otevřou rychle, pohodlně a bezpečně dálkovým ovladačem z auta. Komfortním a rychlým pohonem SupraMatic, cenově výhodným pohonem ProMatic a pohonem ProMatic Akku pro garáže bez připojení elektřiny nabízí Hörmann inovativní techniku pohonů. Ovládejte Vaše garážová vrata pohodlně na dálku.


Pohon vrat Hörmann Liftronic 500.

Stropní pohon Hörmann Liftronic 5je určený pro garážová vrata výklopná nebo sekční o max. Součástí jsou dálkové ovladače, veškerý montážní materiál, kotvy a spojovací materiál. Výhodou je jednoduchá montáž a uvedení do provozu svépomocí. Vítejte u společnosti Hörmann – předního evropského výrobce vrat , dveří, zárubní a pohonů. Nabízíme pohony vrat a pohony bran pro křídlové brány, posuvné brány, posuvné samonosné brány, garážová vrata a závory.


Nabízíme také pohony garážových vrat, sekční garážová vrata, hliníkové brány posuvné a hliníkové brány křídlové. Samozřejmostí je bezplatné technické poradenství. Dodáváme také pohony bran Nice a Mhouse.


S pohony garážových vrat Hörmann máte stále „volnou jízdu“, neboť otevřete garážová vrata i vjezdovou bránu rychle, pohodlně a bezpečně ručním vysílačem z auta. Automatická sekční garážová vrata Hormann s pohonem Hormann ProMatic. Moderní pohon garážových vrat SupraMatic E BiSecur je spojením rychlosti a komfortu, které Vás bude fascinovat.


Vaše sekční garážová vrata se otevírají. Nastal ten pravýčas pro pohon vrat od společnosti Hörmann! Zamyslete se nad tím, jak často musíte vystoupit ze svého auta a pak ručně otevřít a zase zavřít Vaše garážová vrata. A přitom to může být tak jednoduché.


Plynulý rozjezd a zastavení: šetří vrata a pohon , nehlučný v každé fázi pohybu vrat. Automatické zamykání vrat : optimální mechanická ochrana proti vypáčení vrat (patent Hörmann).

Po najetí na překážku automaticky reverzuji a zastaví. Záruka na pohony King Gatec je měsíců ! VRATACENTRUM garážová vrata a kované ploty. Hlavní dodavatel a specialista na garážová vrata, vjezdové brány, kované ploty, průmyslová vrata, pohony vrat. Osvědčená technika tažných pružin podporuje pohon při otvíraní a zavíraní vrat.


Tím se šetří mechanika pohonu. V případě nouzového otevření lze vrata snadno obsluhovat ručně. Ruční klika k tomu není nutná.


Dvojitá vedení lana navíc vrata zajišťuji před pádem. Bezpečné uzamknutí bránící vloupání zajišťuje speciální uspořádaní profilů na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky