úterý 30. ledna 2018

Nafukovaci postel intex

Bis zu - Sale und 0€ Versand! Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Jetzt Outdoor-Bekleidung und -Ausrüstung von Intex zum Best-Preis kaufen. McTREK - Über Jahre Erfahrung in Outdoor.


Nafukovací postele značky Intex.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Všechny tyto problémy řeší nafukovací postel. Námi prodávané nafukovací postele jsou velmi skladné, rychle připravené k použití, snadno udržovatelné a kvalitní. Skvele sa hodí do izby pre hostí alebo na dovolenku. Poskytuje stabilitu a pohodlie pri spaní S. INTEX Downy Prestige Twin má horní část potaženou hebkým materiálem pro absolutní pohodlí.


Další předností je technologie výstuh Dura-Beam - podélné výztuhy zaručují vyšší pevnost, tuhost a pohodlí při ležení.

Ať už jedete campovat nebo Vás navštívili přátelé, nabízíme Vám nafukovací postele pro každou příležitost. Vychutnejte si pohodlí domova a dobrý. Ve všech případech je nafukovací postel Intex volbou, při které si můžete být jisti hlavně prvotřídní kvalitou daného řešení, a to ať už ho chcete využít kdykoliv a kdekoliv, například do stanu. Ideální skladnost i použití Co v. Mezi její přednosti rozhodně patří zabudovaná nožní pumpa , díky které je postel nafouknutá už za minuty.


NAFUKOVACÍ POSTEL INTEX Popis zboží: Díky matraci INTEX se můžete cítit jako ve své vlastní posteli, bez ohledu na to. Díky technologii Fiber-Tech využívající pevná polyesterová vlákna nedochází k tvarové deformaci postele a je zaručena její dlouhodobá pevnost a stabilita. Kaufe Intex im Preisvergleich bei idealo. Klidný a pohodlný spánek zajistí jak při kempování, tak při použití v domácnosti při občasném přespání, nebo pro návštěvy. Postel je lehká, pohodlná a má dlouhou životnost.


Hodně muziky za málo peněz? Integrovaná elektrická pumpa. Její délka je 2centimetrů, šířka je pak 1centimetrů. Vzhledem k nosnosti, která činí 2kg, je postel pohodlně použitelná i pro dvě osoby, takže ji na dovolené mohou využít i páry.


Velmi snadno se nafukuje, vyfukuje a uskladňuje.

Intex nafukovací postel Full Prestige Downy. Postel má kvalitní semišový povrch a je vhodná pro kemp. Skvěle se hodí do pokoje pro hosty nebo na kempování. Lehátko je určeno pro relaxaci téměř. O vašem zdravém spánku se stará patentovaná.


Velurová postel v modrém odstínu je ideální volbou pro dvě osoby. Vyrobena je ze silného PVC materiálu a navíc je potažena příjemným vodotěsným. Postel Intex Classic Downy Blue Full 3Kč - 4Kč. Přidat do srovnání Porovnat ceny.


Je vhodná jak na cestování, tak třeba k uložení návštěvy. Má zabudovanou elektronickou pumpu, díky které se nafoukne za cca minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky