čtvrtek 25. ledna 2018

Hranatý květináč

Tana Reiniger zu günstigen Preisen online ordern. Záleží pouze na vás, jaký květináč si vyberte a jakému materiálu dáte přednost. Více informací o jednotlivých materiálech, z kterých naše květináče vyrábíme, si můžete přečíst v článku o materiálech. KAKTEEN - PH - FLORA, spol. Dno má rozměry × cm.


Všechny produkty jsou ručně. Květináč plechový hranatý. Jako podmisku doporučujeme podkvětináč LOTOS.


Objemný hranatý květináč s moderním designem pleteného ratanu je tvořený obalem a květináčovou vložkou pro umístění rostliny a substrátu. Terakotový květináč Cesta Liscia A-CE08. Plastové květináče DORA.


Tradiční ručně vyráběné terakotové květináče - mrazuvzdorné, vhodné na zahradu i do interiéru. Po zasazení květiny vložte květináč do nádoby na květiny. Moderní, hranatý květináč Aqua se samozavlažovacím systémem vhodný jak pro venkovní, tak pro vnitřní použití. Přitom jsou lehké a můžete s nimi snadno manipulovat. Porovnání nabídek květináč hranatý v českých internetových obchodech.


Nejlevnější květináč hranatý. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých. Mají moderní a přitom romanticky okouzlující kulatý. Na výběr je ze třech barev: antracit, teracota, hnědá.


Ke květináči jsou na dokoupení i podmisky ve stejných barvách a. Zahradní květináč hranatý je vhodnou volbou pro venkovní pěstování rostlin a menších dřevin na zahradě nebo venkovních prostorách. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Světelný hranatý květináč , který může být použit v exteriéru. Svým designem umí skvěle zútulnit a navodit příjemnou atmosféru v jakémkoli exteriéru.


Dostupný je v rozměrech 35cm x 32cm, 40cm x 36cm, 50cm x 45cm, 60cm x 52cm. Hranatý exteriérový květináč GN NA. Díky němu ušetříte čas, který byste strávili každodenním zaléváním. Malé, vysoké, barva, zakulacené - Selekce hranatých květináčů čtvercových i obdélníkových tvarů v různých odstínech hnědé, černé, šedé, bílé. Moderní květináč BLOCK můžete umístit jako soliter kamkoli, ve dvojici se hodí ke vstupním dveřím nebo několik v řadě stojících květináčů BLOCK můžete vystavit podél terasy, příjezdové cesty a podobně.


Nově přicházíme s tipem zkombinovat ho s květináči Elemento a vytvořit z nich rohovou variantu. Pro Váš pohodlný nákup využíváme soubory cookies. Designový betonový květináč s vnitřní i venkovní impregnace proti nasáknutí vodou. Vhodný jak do interiéru tak i do exteriéru.


Vynikající pro uchování bylinek v hranatých plastových květináčích, s odměrkou pro optimální zavlažování. Použití: Do zavlažovacího obalu vložte. Jeho zajímavý dvoubarevný výplet dodá výjimečnost každému interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky