středa 24. ledna 2018

Průměry zahradních hadic

Technické parametry hadic. K přesné specifikaci použití jednotlivých typů hadic je nutná znalost technických dat výrobku a jednotek, ve kterých jsou tato data uváděna. ROZMĚRY HADIC Základním rozměrem hadic pro nasazení na koncovku je vnitřní průměr. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic.


Tlaková a sací hadice pro abrazivní materiály) Průměry : od 63mm do 152mm. Zatímco vnitřní průměr je 1milimetru, vnější by se u solidního. Speciální konstrukce a složení pro použití v náročných průmyslových podmínkách pro rozvody vody, chemikálií, vzduchu apod. Možnost objednání v celku násobky.


Hadice je v metráži, dělitelná po m. Tlaková hadice pro vodu a kapaliny – zploštitelná) Průměry : od 20mm do 203mm. AQUATEC PRIMABEL – zahradní. Zahradní hadice pro všeobecné použití – doprava vody a vodných roztoků, doprava vzduchu atd. Materiál měkčené PVC, vnitřní oplet ze syntetické příze. Univerzální spojky zahradních hadic Jedna spojka, tři průměry Zástrčné systémy zahradních hadic firmy KÄRCHER jsou kompatibilní se všemi třemi nejběžnějšími průměry hadic a všemi prodávanými západkovými systémy.


Předností našich zahradních hadic jsou kvalitní materiály i vysoká odolnost. Na slunci neblednou, obstojí i při používání v těch nejnáročnějších. Jaké jsou to rozměry a vnitřní nebo vnější průměry ? Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic , spon, zahradního nářadí. Oficiální zástupce obchodu Remont čerpadla Dobrý den, tyto hadice sice neprodáváme, ale obecně platí, že coul = 2mm.


Tak lze odvodit i ostatní rozměry. V případě zahradních hadic není důležité zmiňovat cenu, protože ta se pohybuje běžně kolem 4Kč. Mnohem důležitější je zaměřit se na výrobce. Pokud na hadici nenajdete označení nebo logo výrobce, může se jednat o falešnou nekvalitní hadici, kterou v žádném případě není dobré kupovat.


Například půl palcové hadici odpovídá zhruba hmotnost 1g. Průměry PEHD 20mm, PEHD 25mm, PEHD 32mm, PEHD 40mm, PEHD 50mm, PEHD 63mm, PEHD mm, PEHD 1mm a další. Pokud zde nenajdete polyetylenové trubky a hadice s potřebnými vlastnostmi průtoku , pak nás neváhejte okamžitě kontaktovat. Systém BIG je konstruován pro vysoký průtok zahradních hadic 1. Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice , na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo.


Nabízíme také nástěnné držáky hadic , pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní. Tlakový nástavec Water Jet je perfektní pomocník na každou zahradu, který promění každou hadici ve vysokotlakou tryskovou vapku.


Original GARDENA spojky jsou určeny pro rychlé, spolehlivé a vodotěsné spojení - pro spojení hadice s vodovodním kohoutkem a také spojení hadice s koncovým. Pro dopravu průmyslové vody na zahrádkách, v průmyslových objektech nebo v zemědělství jsou určeny hadice z kategorie zahradní hadice. Spojky jsou navíc univerzální pro všechny běžně dostupné průměry zahradních hadic.


Rondo je váš svět odměn a zábavy. Soutěžit a vyhrávat můžete zdarma. Vyrábíme a dodáváme zahradní hadice , průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro rybáře, vinaře ad. AQUA-drop - je vyrobená z vysoce kvalitního kaučuku, který zajišťuje rovnoměrné pronikání vody po celém povrchu. Představuje úsporu vody až o. U hadic z přírodních vláken těsnila přímo tkanina díky jejich bobtnání, u PH z umělých vláken se musí použít vložka z polyvinylchloridu, polyuretanu nebo pryže.


Někdy se PH opatřují stejným materiálem, z jakého je vložka i na povrchu, kvůli větší odolnosti vůči oděru a agresívním látkám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky