pátek 26. ledna 2018

Fukar listí

Hmotnost 14kg (fukar), 88kg (vysavač). Akumulátor a nabíječka nejsou součástí balení. Fukar na listí Bosch ALS funguje i jako vysavač. Vysavače listí a fukary Vám usnadní práci a ušetří čas! Využijete je na jaře, na podzim a vlastně po celý rok, kdy pravidelně bojujete s úklidem listí.


Krásně čistá zahrada bez listí a nepořádku.

Nejlepší vysavač a fukar na listí za výbornou cenu. Anti-vibrační systém a nízké emise. Ergonomicky tvarovaná držadla. Pohodlnější než provádět úklid listí ručním hrabáním je použít zahradní vysavače a fukary, neboli foukače.


Fukar Oregon, se kterým vyčistíte velké plochy od listí a nečistot velmi snadno. Foukač - vysavač listí usnadní práci při úklidu spadaného listí. Zároveň připraví listí pro kompostování.


Jeho sestavení je velmi jednoduché.

Foukač (fukar) listí je vhodný pro pozemky kde chcete shrabat - sklidit listí pod více jak stromy. Pytel s listím má v zadní části zip, který se rozepne a listí vysype. Fukarem na listí pohodlně nafoukáte listí např. Napájet stroje z baterie přináší celou řadu výhod.


Elektromotor je tichý, neprodukuje žádné zapáchající a jedovaté zplodiny. Další variantou je „čistokrevný“ fukar. Tedy nástroj, který umí listí pouze rozfoukávat.


Samochodné stroje, které vám samozřejmě nenabídnou nic navíc. Foukač na listí a sníh FUXTEC dvě foukací trubky. Tento výkonný foukač umí vyfukovat. Benzínové vysavače listí.


Listí tak foukačem (či fukarem) nafoukáte na hromadu a pak ji vysavačem listí vysajete. Navíc vysavače listí dokážou jemné nečistoty a listí rozdrtit na malé části. Listí maluje okolí do tisíce a jedné barvy. Na procházkách nádherná podívaná, pro zahradníky předzvěst každoročního zápasu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zatočte s otravným listím a ukliďte jedním stisknutím tlačítka.

A hrábě nechejte stát v koutě. Zahradní vysasače listí a fukary pro vaší zahradu. Výkonný fukar HECHT 9s dvoutaktním motorem o obsahu cm3.


Listí a nečistoty tak mohou být proudem vzduchu přemístěny postupně na jednu hromadu. Kärcher fukar je dobře vybaven pro všechny roční období. Lze jej použít k rychlému a snadnému odstranění spadaného listí , odřezků. Aku fukar na listí for_q FQ-ALB Basic bez baterie a nabíječky: doručení domů nebo na prodejnu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů fukar.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jednoduše vyprázdíte vak, což je výhoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky