čtvrtek 25. ledna 2018

Ochranná síť na trampolínu 366 cm

Kaufe 1Kg Trampolin im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Ochranná síť na trampolínu 3cm. Tyto přezky jsou bezpečnější a pevnější i při špatném zacházení proti klasickému zipu.


Dále zůstává samostatná konstrukce sítě s připevněním na objímky, která nijak neoslabuje nebo nezatěžuje rám trampolíny. Náhradní ochranná síť vhodná pro všechny značky trampolín s vnějším průměrem 36 3cm. Skladea více kusů. Nekvalitní, stará či prověšená ochranná síť na trampolínu pak může zapříčinit nebezpečné dopadnutí skákající osoby na ocelový okraj trampolíny, což může vést k ošklivým úrazům - velmi často ke zlomeninám končetin či nebezpečným úrazům hlavy.


Značková kvalita a špičkové vlastnosti. Specifikace dolní ochranné sítě AGA na trampolíny 300- 3cm. Balení obsahuje pouze samostatnou síť bez opěrných tyčí a. Najvyšší štandard prevedenia zaisťuje maximálnu bezpečnosť.


Certifikované podľa najprísnejších svetových kritérií. Spodní ochranná síť na trampolíny Exit zajistí, aby pod trampolínu nevběhlo dítě, nebo zvíře. Vhodné z bezpečnostních podmínek. Odkládací závěsná kapsa na trampolínu.


Kapsa na odkládání bot, telefonů, klíčů a dalších věcí, které by při skákání mohly překážet. Basketbalový koš k trampolínám Marimex. Technický popis: - vyrobena z PE, odolná proti. Detailní popis produktu. Praktická ochranná síť k trampolínám s průměrem 3cm.


Síť má zvláštní dvojité zapínání, aby bylo postaráno o bezpečnost uživatele. Kromě zapínání na zip jsou sítě ještě zabezpečeny přezkami. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí - nosnost je až 1kg.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Síť na trampolínu , kryt pružin, ochranná síť ,. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Horní ochranná síť je důležitou součástí a nezbytným bezpečnostní prvkem Vaší trampolíny. Cena: 70Kč bez DPH.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Marimex. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Podívejte se na naši akční nabídku produktů. Jejich přehled naleznete níže.


Minimalizuje tak riziko prípadného úrazu. Pro vyšší bezpečnost Vašich dětí Vám nabízíme ochrannou síť o průměru 3cm. Tato síť je vyrobena z velmi kvalitného materiálu podlehájícího.


Původní originální díl je nutné vyměnit v případě poškození nebo opotřebení. Bezpečnostní síť je možné použít i na trampolíny jiných výrobců se stejnými parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky