středa 2. května 2018

Hranaté květináče plastové

Velké plastové zahradní květináče v jednoduchém designu se hodí ke všem květinám, což je samozřejmě jejich velká výhoda. Mezi oblíbené modely velkých plastových květináčů patří zejména ty v barvě terracota, ale své místo si v zahradě určitě najdou i velké květináče v antracitové nebo béžové barvě. Plastové květináče využijete jako venkovní i pokojové. Jsou odolné a zároveň levné, v mnoha stylech, tvarech a barvách. Kupte malé, velké, obří, vysoké nebo nízké plastové obaly na květináče.


Sháníte-li plastové kaskády, květináče imitující ratan nebo terakotu, na FAVI.

Nabízíme plastové květináče různých typů, barev a velikostí. Uvedené zboží je skladem. Lamela květináč JUKA DLUTO-vroubek 2x 2tmavě hnědá.


ELHO Pure - plastové obaly na květináče, venkovní, velké, hranaté, vysoké, vonkajšie, veľké Kompletní nabídka květináčů a obalů od holandského výrobce značky Elho - moderní, luxusní plastové květináče na terasu, interierové truhlíky a obaly na květináče. Zahradní obdélníkový ratanový květináč, set, černý. Proto jsou právě plastové květináče nejprodávanějším typem a díky novým technologiím je na první pohled ani nerozeznáte například od ratanového květináče. Další velkou předností je i rozsáhlá škála tvarů.


Popusťte uzdu fantazie a rozsviťte svůj interiér i exteriér.

Přístup vzduchu ke kořenům je zajištěn výklopným otvorem, který zároveň slouží k zalévání květin a. Samozavlažovací Praktický samozavlažovací květináč čtvercového půdorysu s hladkým povrchem. V naší nabídce jsou venkovní plastové květináče různých tvarů, velikostí i barev. Pro každou zahradu, balkon a terasu máme ten pravý květináč.


Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích květináčů. Při navrhování interiérů jsme stále naráželi na omezené možnosti při výběru doplňků v podobě květináčů do interiéru i exteriéru. Do této kategorie jsme zařadili plastové květináče především pro interiérové účely. Elegantní velké hranaté květináče z imitace kamene se hodí i do moderně zařízených interiérů.


Velké květináče jsou vyrobeny z odolného plastu a dalších materiálů, které vydrží i manipulaci s rostlinou a její stěhování například na terasu nebo balkon. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam interdum feugiat ipsum vehicula sollicitudin. Integer sed lacus eget risus consectetur ullamcorper. Moderné, vysoké, hranaté kvetináče s vkladom.


Vklad je samozrejme v cene kvetináča. Do vkladu je možnosť urobiť otvor na odtok prebytočnej vody. Květináče koupit o objednat u OBI. Ty jsou vyrobeny z kvalitního plastu, který odolá mrazu a je nerozbitný.


Do černé plastové vložky je možné udělat otvor a tak se přebytečná voda zachytí v plastovém obale.

Teku květináč 15x15x20cm 5L. Dekorácie Kvetináče Odobrať filtre. Hľadať text Cena Lacné do € - € Od € -Hľadať Farba Materiál keramika plast kov plech betón ratan drevo nerez hliník.


Materiál je velice odolný vůči okolním vlivům, povětrnostním podmínkám a vůči škůdcům, plísním i houbám. Položek k zobrazení: 35. Minigarden vertikální květináče , kaskádové venkovní plastové květináče , zahrada na balkoně Minigarden vertikální set květináčů – černá V jednom Minigarden vertikálním setu můžete pěstovat druhů květin, bylin nebo zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky