pátek 22. března 2019

Kamená dlažba

KAMENA Brno vám nabízí široký sortiment zboží pro inženýrské stavby, terénní práce a úpravy zahrad nebo parků. Díky ambicióznímu vylepšování výrobních procesů je kvalita produktů garantována certifikátem jakosti. Venkovní dlažba Tribeca rozhodně zkrášlí váš dům. Břidlice Indian Brown je praktický obkladový kámen zejména v interiéru, jak můžete vidět na fotografii obkladu koupelny.


Vnitřní dlažba z břidlice Multicolour promění obývací pokoj i kuchyň v neobyčejné místo. Mramorová dlažba, žulová dlažba a dlažby z prírodného kameňa predávame aj realizujeme.

Prírodný kameň pre dlažbu dovážame priamo z lomu a vďaka tomu ponúkame veľmi výhodné podmienky za výhodné ceny. Vzhledem k fyzikálním vlastnostem je přírodní kámen téměř nezničitelný a za předpokladu správného položení nám bude sloužit desítky, možná stovky let. Tak isto dlažba s imitáciou kameňa môže byť použitá ako v interiéri, tak v exteriéri. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů.


V dnešní uspěchané době může právě kámen být Vaším spojením s přírodou a pomoci Vám se na chvíli zastavit a tiše obdivovat její nevšední a originální dílo. Ať už potřebujete dlažbu na terasu, příjezdovou cestu nebo chodníky, kamenná dlažba nabízí nespočet možností. Vybírejte z desítek odstínů přírodního i umělého kamene maximální kvality, tvrdosti a odolnosti. Je to jedinečný a neopakovatelný materiál, který dodá vašemu bydlení šmrnc.


Vybrat si můžete z leštěného.

Terasa je miestom, kde každý rád zaparkuje svoju maličkosť po ubehanom dni, naleje si pohárik, zapáli cigaretku. Terasa je nielen miestom pre oddych a relax, ale aj miesto kde sa v lete griluje, stretávajú sa priatelia a rodina. Tenké desky jsou vhodné jako kamenná dlažba či obkladový kámen. Silnější kameny se používají na kamenné zídky, kamenné ploty a přizdívky fasád. Přirozenost a absolutní nepravidelnost přírodního kamene tvoří v celé ploše kamenné dlažby, obkladu, fasády, plotu či zídky harmonický celek.


Formátovaná kamenná dlažba najde uplatnění v místech kde je kladen větší nárok na přesnost. Formátovaný kámen podtrhuje design v moderních stavbách a zahradách. Prihláste sa na odber a získajte prehľad o aktuálnych akciách a novinkách úplne zdarma.


Kvalitní obkladové přírodní kameny a dlažba z přírodních kamenů za skvělé ceny. Nakupujte od přímého dovozce za senzační ceny. Kamenná dlažba se dodává jako nepravidelná nebo jako pravidelná.


Je vyrobena z dlažebních desek z tridentského porfyru. Je zvláště vhodná pro exteriéry obytných budov, městské uličky, chodníčky a náměstí, různé pěší či cyklistické stezky, příjezdové cesty atd. Dlažba nákup a rezervácia v OBI.


Mrazuvzdorná dlažba v imitaci kamene v celkem pěti barevných odstínech. Kamenné obklady a dlažba pro všechny zákazníky. Poctivá ručná výroba dlažby a betónových výrobkov. Můžete ji umístit do interiéru i exteriéru a všude bude reprezentovat luxus.


Betónová, zámková, vymývaná dlažba či imitácia dreva najvyššej kvality.

Formátovaná pieskovcová dlažba šedej farby vo francúzskom vzore vhodná ako dlažba na terasu, záhradu, chatu, schody a okolie bazénov. Predajca exkluzívnych kamenných obkladov, dlažieb a tehlových obkladov. Poskytujeme služby ALL INCLUSIVE a záruku rokov na všetky naše produkty. Nepravidelné dlažby vápenca, bridlice, pieskovca a andezitu.


Obklady z přírodního kamene mají univerzální použitelnost. Pravý přírodní kámen na fasádu i jako venkovní obklad. Extrémní odolnost a trvalost.


Plovoucí dlažba se aplikuje na povrch bez lepení k podkladu. Základ sytému tvoří odolný plastový dílec se systémem zámků a povrch z mramorového nebo kamenného koberce. Keramická dlažba – mí mnoho mien Keramické obklady sú veľmi praktickým, estetickým a odolným riešením, ktoré sa používa nielen na interiér, ale aj na exteriér budov. Merkury Market vo svojej ponuke má dlažby, obkladačky, mozaikové dlaždice , drevené obklady , výškové dlaždice, rovnako ako gres a slinok.


Zámková dlažba a jej pokládka. Prečítajte si ako rýchlo a kvalitne položiť zámkovú dlažbu svojpomocne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky