pátek 29. března 2019

Terapeutické lehátko

Terapeutická lehátka na Rehasport. Dodáváme vyšetřovací, terapeutická a masážní lehátka , Vojtovy stoly, trakční lehátka , lehátka pro lymfatickou drenáž, lehátka pro magnetoterapii a další. Chcete se opravdu dokonale uvolnit? Potřebujete řádně promasírovat ztuhlá záda a zablokovanou páteř?


Spodní vrstvy atmosféry, v nichž žijeme, se tedy nacházejí v elektrostatickém poli směřujícím shora dolů.

Tento masážní systém byl vyvinut nejlepším týmem lékařů, elektronických inženýrů a odborníků na výrobu a byl navržen jako přístroj pomáhající při odstraňování bolestí a zdravotních problémů lidského těla. Při koupi lehátek si můžete vybrat dřevěné lehátko nebo kovové lehátko , přičemž dřevěná lehátka jsou navržena, aby odolala i nepřízni počasí. Relaxační lehátka jsou vhodná k použití v interiérech i exteriérech. V ceně jsou již transportní kolečka a konstrukční ovladač zdvihu.


Skvěle vybavené lehátko za neuvěřitelnou cenu. Podle potřeb Vaší praxe si můžete lehátko doplnit o různé druhy příslušenství. V nabídce rehabilitačních lehátek najdete také terapeutické skládací židle nebo přenosná kufříková lehátka s kovovou nebo dřevěnou konstrukcí.


Vysoká a nenahraditelná hodnota masáže spočívá zejména v její účinnosti na více vrstev našeho těla současně.

Gynekologické vyšetrovacie lehátko PMSG. Vitajte na stránke slovamed. Product was successfully added to your shopping cart. Relexační infračervené lehátko Kleopatra Wellness relaxační infračervené lehátko Kleopatra Objevte nejelegantnější formu termoterapie. Nechte se unášet na vlně uvolnění tohoto špičkového produktu zhotoveného z jednoho kusu mramoru.


Zdravotnické lehátko Vamel Meditec se vyznačuje dlouhou životností a snadnou údržbou. Vyšetřovací lehátko je vyrobeno z pevné a stabilní kovové konstrukce. Dostupnost a cena na dotaz.


Lehátko s elektromotorem nastavitelnou výškou a kolečky v základní výbavě. Vhodné pro fyzioterapii i masáže. K dispozici je odborný tým specialistů. Vždy se vám pokusíme pomoci a rádi poradíme například s výběrem produktů, které se hodí právě pro vás anebo.


Detailní popis produktu. Kliknite a vyberte si z našej širokej ponuky vyšetrovacích lehátok s ešte vyššou kvalitou za. Autotrakční lehátko GraviCat je skladem u dodavatele.


Zboží Vám dodáme přímo od výrobce do jednoho týdne. Platba je možná pouze předem bankovním převodem nebo kartou.

Využít ho lze i jako kosmetické. Lehátko s aplikátorem pro magnetoterapii Biomag speciální terapeutické lehátko určené pro pohodlnou aplikaci magnetoterapie integrovaný magnetoterapeutický. Proč si zakoupit terapeutické lehátko Zajišťují dostatek prostoru pro bezpečnou manipulaci s pacientem a jeho pohodlí. Díky nastavitelné výšce stolu s možností nadstandardních doplňků usnadňují obsluhu terapeuta.


Hlavový díl má samozřejmě otvor pro obličej. Tato verze lehátka nabízí uživateli maximální terapeutické možnosti. Lze objednat i samostatně. Jade je zelený kámen léčivých schopností. Starověké civilizace tento kámen považovali za posvátný a byl dokonce cennější než zlato.


Naše masážní terapeutické lehátko STARJETT – vychází s poznatků tradiční čínské medicíny. Na první pohled Vás zaujme. Praktické provedení vhodné pro profesionální maséry, terapeuty či pro domácí použití, umožňuje.


Masážní lehátko Profi, s hliníkovou konstrukcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky