středa 27. března 2019

Prkna na terasu plast

Dřevoplastová prkna na terasu. Sortiment Dřevěná terasová prkna. Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce. Upravte prosím svůj výběr.


V uvedené ceně je pouze samotný materiál terasových prken bez dopravy, podkladních hranolů, spojovacího materiálu a montáže. V PŘÍPADĚ ZÁJMU O REALIZACI NA KLÍČ poptejte.

Jednotlivá prkna v naší nabídce se liší jak barvou, tak drážkováním na povrchu prkna. Všechna prkna do jednoho jsou opatřena protiskluzovou vrstvou – nepodaří se vám na nich uklouznout ani, když je deska mokrá. A to se nehodí nejenom, když máte děti, ale také pokud hledáte skvělý materiál k bazénu. WPC prkna jsou na dotek teplá jako dřevo, avšak trvanlivá jako plast.


Unikátní složení zabraňuje tvorbě třísek a protiskluzová úprava eliminuje možnost uklouznutí. Proto můžete po dřevoplastové terase chodit naboso bez obav ze zranění. Na stránkách Zahradních projektů najdete inspiraci a široký sortiment produktů, které vám pomohou při stavbě vaší vysněné terasy.


Terasová prkna WoodPlastic.

Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Postavíme vám terasu na klíč - připravíme vám kompletní nabídku na materiál (terasová prkna , spojovací materiál, podkladové hranoly).


Využijte WPC terasová prkna například na výstavbu vaší terasy či jako obklad okolo bazénů. Získáte tak bezesporu honosně vypadající terasu vzhledu dřeva a to vše s minimální údržbou. WPC dřevoplast materiály NEXTWOOD pro terasy, ploty a zábradlí jsou z kvalitního dřeva s příměsí polymerů. Plánujete si pořídit terasu , avšak si nedokážete vybrat toho správného dodavatele WPC prken?


Tak je tento článek přesně pro Vás! Poradíme Vám, na co se při srovnání výrobců zaměřit a jak si vybrat tu nejlepší možnost pro terasu Vašich snů. Nakupujte přímo u výrobce. Prkna Twinson vypadají jako dřevěná, na rozdíl od dřeva však nejsou náchylná k napadení hmyzem a dřevokaznými houbami, nepraskají a je téměř nemožné je poškrábat.


Za jejich odolnost ručíme zárukou let. Nechte Vaši terasu prostoupit dřevem a tím ji zajistit její jedinečnost, vysokou kvalitu a dokonalost, kterou můžete mít na Vaší terase právě Vy. Každá zakázka Vámi svěřená do našich rukou je individuálním projektem, ke kterému přistupujeme pouze s jediným cílem, a tím je Vaše maximální spokojenost.


Pokud si netroufáte na zhotovení plastové podlahy pro vaši venkovní terasu , pak vám rádi pomůžeme. Navrhneme vám podobu budoucí terasy, vybereme společně barevné řešení dřevoplastových prken a na místě vám terasovou podlahu položíme. Než se rozhodnete pro svého dodavatele teras, zkuste se nejdříve podívat na jeho zkušenosti.

Zjistěte zda Vám ukáže terasová prkna vystavená venku, jak dlouho má terasová prkna v nabídce a jaké jsou jeho reference. Nechcete přeci každý rok svou terasu předělávat. Díky těmto jedinečným vlastnostem mohou být realizovány projekty v široké paletě aplikací, ve kterých nebylo možné použít dřevo. Plastová prkna a hranoly se snažíme v nejprodávanějších rozměrech skladovat, produkty bývají také předvyráběny na sklad výrobce.


Většinu nabízených položek Vám tak umíme dodat obratem. Položte si na terasu prkna z dřevoplastu (WPC) a získejte podlahu, o kterou se nemusíte starat! Podlahové krytiny na terasy mají.


Vybírejte plastová prkna Traplast na terasu hnědá nebo šedá ve dvou šířkách. Bezúdržbová a odolná terasová prkna z recyklovaných plastů. Materiálů, ze kterých lze vyrobit terasu , je mnoho od betonu, přírodního kamene, přes dřevo, až po. Potřebovat budete pouze běžné nářadí pro práci se dřevem.


Důrazně však upozorňujeme na dodržování montážního návodu, ve kterém je pokládka podrobně popsána. Pokud si na pokládku přesto netroufnete, rádi Vám doporučíme odbornou montážní firmu. Chcete terasu, která Vás každý rok bude „vítat“ minimálně nejnutnější údržbou v podobě natírání, či jiného podobného ošetření materiálu, ze kterého je podlaha vyrobena, či terasu, kterou pouze přeběhnete s koštětem či zahradní hadicí s vodou a můžete si užívat její velkorysosti nejen v údržbě času, ale také krásy, kterou Vám její design nabízí.


Ukaž na mapě prezentace firmy: A-OKNA s. Vytvoříme Vám pohlednou terasu , která Vám vydrží mnoho let s minimální údržbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky