úterý 26. března 2019

Sekačky bubnové

Záběr Záběr u sekačky je šířka pruhu, který sekačka poseká. Stroje vybavené pojezdem mají vlastní převodovku, která zajišťuje samočinný pohyb stroje. Takový stroj není nutné při práci tlačit, stroj se pohybuje sám. Vyrábí se v provedení na 4taktní i 2taktní motory.


Valná většina z nich vlastní pojezd a výkonný motor, díky němuž je sekání vysoce efektivní a rychlé. Mají výměnné pracovní ústrojí ze sekačky na mulčovač, obracečka sena, fréza radlice, drtič, vozík, sedátko, orebné návkleky. Naše bubnové sekačky se vyznačují robustností, vysokou spolehlivostí, bezpečností, stabilitou, skvělou ergonomií a výkonem nejen na rovině, ale i ve svažitém terénu. Bubnové sekačky Dakr FDa FDlze již nazvat více účelovými stroji. S bubnovými sekačkami na trávu můžete sekat vysokou trávu.


Zahradní sekačky bubnové na trávu jsou tak jednoduché, že je dokáží ovládat i ženy. Pokud vlastníte pozemek, který sekáte nepravidelně a tudíž je třeba sekat vysokou trávu, vybírejte z naší nabídky lištových a bubnových sekaček. Jsme připraveni vám pomoci a poradit s jakýmkoli problémem týkající se bubnových sekaček na trávu obecně. Samozřejmostí je pro nás poskytování.


Rozdíl je, že nože jsou umístěné výš, ve vysokém bubnu, díky čemuž můžete sekat i vysokou trávu. Jsou vhodné pro málo udržovaná místa, naopak hladce střižený trávník se s nimi seká špatně. Nože do bubnové sekačky Nože do štěpkovače Disky do podmítačů Hydraulika Ostatní Podkopy Podkopy Podkopy pevné Podkopy mechanicky posuvné. Lucina Max jako bubnová sekačka se vyznačuje perfektním vyvážením pro práci na rovině i ve svahu, má p. V nabídce můžete kromě tradičních rotačních sekaček nalézt také lištové, nebo bubnové sekačky , které perfektně zvládnou posečení vysoké trávy. Nejčastější dotazy k motorovým sekačkám.


Jak mám vybrat zahradní sekačku? Vzhledem k tomu, že šasi bubnové sekačky je poměrně jednoduché a motory výkonné, určitě je dobré se zamyslet nad jejím využitím i pro jiné účely než sečení. Kvalitní bubnová sekačka z naší nabídky má dlouhou životnost. Právě stavebnicový systém umožňuje snadno přidávat další moduly a proměnit svůj stroj třeba na odklízeč odpadů , sněhovou frézu nebo obraceč trávy. Součástí těchto zařízení není rotující nůž, nýbrž speciální buben uložený v přední části.


V otáčejícím se bubnu jsou nože, které se starají o sečení trávy. Tyto sekačky obvykle nejsou vybaveny sběrným košem a jsou určeny spíše pro sekání vysoké trávy. Díky vzhledu žacího ústrojí na ně můžete narazit také pod označením diskové sekačky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Více o jednobubnových sekačkách VARI HONDA - klikněte zde: Ceník bubnových sekaček na trávu VARI a. Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Rozlišujeme sekačky podle účelu, chodu stroje, způsobu pohonu a způsobu obsluhy. V případě použití k sečení trávy, jedná se o travní sekačky, používanější název je sekačka na trávu.


Slouží-li k zarovnání obilnin, využíváme tzv. Poslední kapitolou jsou sekačky na křoviny, takzvané křovinořezy. Popis produktu Sekačky Tekton se používají nejen pro sečení luk a zahrad u chalup a rodinných domů, ale i. Originální sekačky Honda se od běžných sekaček skutečně odlišují celou řadou nových technických řešení, které jinde nenajdete. Níže uvedené informace vám usnadní se orientovat v nabídce sekaček a pomohou Vám s výběrem té pravé, té nejlepší.


Pětiletá záruka je pro všechny sekačky Honda již samozřejmostí. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky