pátek 22. března 2019

Rekonstrukce bazenu

Samozřejmě, rekonstrukce bazénu, se netýká pouze vlastního tělesa bazénu. Provádíme i opravy a rekonstrukce bazénové technologie: bazénová pískové filtrace, bazénová světla, automatické chemické dávkovací stanice atd. Rádi Vám nabídneme též rekonstrukci staré bazénové technologie a rozvodů k bazénu. Rekonstrukce bazénu se nemusí týkat pouze vložkování. Napište nám a nechte si doporučit vhodnou formu rekonstrukce pro Váš starý bazén.


Současně můžeme přidat i nové technické „vychytávky“, které Vám zajistí odpovídající komfort při koupání.

Nevyhovuje Vám Váš současný bazén? Ztrácí se Vám z něj voda? Chcete bazén opravit, ale nechcete v žádném případě nic. Prodej, montáž, rekonstrukce a kompletní servis bazénů.


Provádíme rekonstrukce veškerých typů venkovních i interiérových bazénů po celém území ČR. U rekonstrukcí plastových bazénů a všech typů bazénů s konstrukcí a bazénovou folií provádíme opravy a rekonstrukce pomocí těžké fólie německého výrobce DLW. U bazénů s obklady je možná oprava a nebo rekonstrukce při které opravíme izolaci a obložení původní technologii a nebo použijeme také technologii s těžkou DLW folii.


Vypláštění bazénových skeletů těžkou fólií – rekonstrukce staršího bazénového skeletu Metodu vypláštění za použití těžké bazénové fólie lze s úspěchem použít pro rekonstrukce původních (starých) bazénových skeletů. This feature is not available right now.

Už během příštích letních prázdnin mohla začít kompletní rekonstrukce libereckého plaveckého bazénu. U všech těchto aplikací se řeší spousta detailů a nejedná se vždy zrovna o jednoduchou záležitost. Obnovujeme filtrační zařízení, montujeme novinky, jako jsou úpravny vody tepelná čerpadla, zakrytí, zastřešení až po povrchovou úpravu okolí Vašeho bazénu. Provádíme kompletní opravy a rekonstrukce všech plastových bazénu, nádrží, servis septiků a jímek.


Přesně to je popis nejčastějších potřebných změn u bazénů se starším datem narození. Plastové bazény byly dříve velmi oblíbené pro jednoduchost a poměrně nízkou cenu. Byly vyráběny z polypropylenových desek a návinů. Součástí rekonstrukce bazénu bývá většinou i výměna stávajícího nevhodného a poškozeného potrubí. Pokud je stávající příslušenství bazénu technicky způsobilé (filtrace, schody, světlo) lze ho v rámci rekonstrukce bazénu zachovat, či vhodně doplnit novými technologiemi.


Vaší zahradě pěkně vyjímal nový bazén? V našem sortimentu naleznete. Můžeme Vám též nabídnout rekonstrukci stávajícího bazénu. Opravy bazénů jsou běžnou praxí, v naší firmě s nimi máme letité zkušenosti.


Plánujete rekonstrukci bazénu po zimě? Utíká vám voda v bazénu a nevíte si rady? Pak je tu pár rad pro vás. Nabízíme výrobu, prodej a montáž bazénů, zastřešení bazénů, prodej whirpoolů a chemie do bazénů. Zažil váš venkovní bazén již několik koupacích sezón a ztrácí se z něj voda, jeho povrchová vrstva je narušená nebo se často zanáší nečistotami?


Důležitý je současný stav a technologie, která byla při výrobě bazénu použita.

Podle toho vybere a navrhne nejvhodnější způsob rekonstrukce bazénu nebo jeho opravy. Kompletní oprava a rekonstrukce vyžaduje zkušenosti odborníka. Současná technologie umožňuje takové opravy, které životnost bazénu prodlouží o mnoho let. Znovu obnovíme bazény, kde již životnost skončila. Luxusní zastřešení s nadstandarní výbavou v ceně.


Navštivte naše stránky věnující se zastřešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky