středa 27. března 2019

Sestavy poštovních schránek

S dlouholetou tradicí vyrábíme kvalitní poštovní schránky. Exteriérové typy jsou vyráběny z pozinkovaného plechu s vysokou odolností proti korozi. Máte ve Vašem bytovém či panelovém domě zastaralé a nevyhovující poštovní schránky a uvažujete o změně? Provádíte výstavbu nových bytovek a sháníte spolehlivého dodavatele sestav schránek?


Vyrábíme kvalitní levné izolované hliníkové poštovní schránky a sestavy poštovních schránek pro bytové a panelové domy, pro upevnění do vchodových.

Poštovní schránky, sestavy poštovních schránek , nerezové poštovní schránky, kované schránky,. V našem specializovaném eshopu na poštovní schránky naleznete velký výběr jednotlivých poštovních schránek , sestavy poštovních schránek a příslušenství. V případě, že si nejste. SESTAVY POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK NA STĚNU. Vyrábíme poštovní schránky ze kterých následně kompletujeme sestavy poštovních schránek.


Provádíme montáže schránek po celé České Republice. Jsme česká firma vyrábějící kvalitní poštovní schránky, sestavy poštovních schránek pro panelákové a bytové domy. Dveřní sestavy schránek určené pro zabudování do vstupních stěn z plastových, hliníkových, dřevěných a ocelových profilů nebo sestavy k zazdění, které jsou zpravidla instalovány v obvodové stěně domu.

Naše schránky mohou být doplněny o zvonková tabla, hovorové moduly, videokameru, čipovou čtečku atd. A je to tady, spustili jsme naše nové webové stránky. Věříme, že se Vám budou líbit a že Vám zpříjemní výběr poštovních schránek.


Podle možností a povahy místa či objektu, kam se počítá s umístěním poštovních schránek, rozlišujeme více řešení. Kovový zahradní nábytek je neobyčejně praktický. Vybavují se jím zahrady, terasy, balkony a také interiéry.


Schránkové sestavy vyrábíme v různých variantách. Na připevnění na zeď, na podstavec nebo jako součást vstupního portálu. Například na tomto obrázku je vidět sestava schránek. Hledáte vhodné poštovní schránky pro váš dům?


Najdete je v nabídce naší společnosti Amos Home Studio. V čelní panelu jsou integrovány vhozové sklapky a jmenovky. Jsme přední český dodavatel oken, dveřních systémů a poštovních schránek s dlouholetou tradicí. Barva bílá, stříbrná nebo antracit, přední vhoz. Počet řad a sloupců lze smontovat podle přání zákazníka, montáž je prováděna nýtováním.


Jmenovky jsou i na zadních dvířkách spolu se zámkem.

Dodáváme sestavy poštovních schránek v několika různých variantách. Vybrat si můžete řešení v podobě vestavby do zdiva. Nejlevnější námi nabízená sestava poštovních schránek - typ Klasik v hnědé barvě. Sestavy pro zazdění skrz zeď např. Vyrábíme i opravdu velké poštovní schránky, které se nejčastěji používají k zazdění v bytových domech jako náhrada za staré dvouschránky.


Nástěnné sestavy - jsou určeny k osazení na vnitřní i vnější stěny obytných domů. Radim malá, Radim velká, TE, A-0 C-0G-01. Jako podkladová deska se používá buď na zakázku vyrobený dřevěný rám, nebo OSB deka. Lze ji zakoupit v jakémkoliv obchodě se dřevem.


GARANTUJEME VÁM KVALITU VŠECH POŠTOVNÍCH SCHRÁNEK KTERÉ. Navštivte také sekci VÝPRODEJ, v této části jsou schránky nebo sestavy ,které jsou prodávány se slevou. NEZAPOMEŇTE , ŽE V PŘÍPADĚ , KDYŽ SCHRÁNKY OBJEDNÁVÁTE S MONTÁŽ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky