pátek 22. března 2019

Prodej zahradního domku

Výška stěny domku 1cm. Zahradní domek je bez podlahy a bez střešní krytiny. Zastavěná plocha domku je 1m2. Dalším krokem bude volba konstrukce samotného domku. My jsme pro část sloužící jako úložný prostor pro zahradnické náčiní zvolili celoprkennou uzavřenou stavbu s uzamykatelným vchodem a pro druhou část, dřevník, podobu s mezerami mezi prkny (kvůli žádoucímu profukování) s otevřeným čelem.


Popis: Prodám nový zahradní domek 3xmetry.

Na střeše je rozbitých pár prken, které se ale dají snadno nahradit. Zbytek domku je v pořádku. Dřevo ze střechy je složené pod plachtou. Domeček je zcela funkční. Stavba zahradního domku Stavba zahradního domku.


Napsal stavebník Tom a Renča. Dřevěné zahradní domky Herold a Palmako v sobě spojují vysokou kvalitu dřeva, z něhož jsou vyrobeny, a pevnou konstrukci, která domku zajišťuje dlouhou. V případě stavby na nezpevněný povrch doporučujeme dovnitř domku umístit OSB desky jako podlahu (tyto desky nejsou součástí balení).

Při umístění domku na travnatý povrch doporučujeme použít zemní kotvy, které jsou součástí balení. Kč, Cena po slevě je 7. Prodej řadového rodinného domku z poč. Budějovicích,Čtyři Dvory,vilová čtvrť. Obytná plocha 1mPlocha pozemku 3m2.


Výběr zahradního domku Domky skladem Domky ve slevě Ceník zahradních domků. Informace Stavební připravenost Montáž Jak nakupovat Jak ušetřit ceny Reference Články. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Z osobních důvodů prodám.


Vyžaduje stavba zahradního domku stavební povolení? Nabízíme prodej nemovitosti. Chalupa se nachází v obci Běchary u Kopidlna. V chalupě se nachází kuchyňka a ložnice, společenská místnost, koupelna. Zahrada o velikosti 4ma stodola k prodeji ideální polovina.


Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Nemovitost se skládá z menšího zděného domku , jehož dispozici tvoří vstupní chodba, komora, kuchyň s jídelním koutem a obývací pokoj, přístavby, ve které se nachází soc. Podkrovní místnost, zavedený el.


Pokud patříte mezi domácí kutily, zahradní domek vám na zahradě nesmí chybět.

Sedlová střecha domku spočívá na dřevěných nosných hranolcích. Bednění střechy chatky tvoří prkna sesazená na pero a drážku. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Pokud je tedy zahradní domek nepodsklepený, má výšku max.


Stabilitu domku a jeho zajištění proti větru dosáhnete tím, že stěny a střechu spojíte pomocí úhelníků a závitových tyčí. Po výstavbě základní konstrukce zahradního domku můžete krok za krokem položit vnitřní podlahu. Jedná se o zateplenou dřevostavbu na betonových pilířích. Střecha zahradního domku je ve standardu zpravidla pokryta černou pískovanou lepenkou.


Za příplatek je možno dodat domek s asfaltovým šindelem v požadované barvě a tvaru. Opět Vám rádi pro Váš vybraný model domku zašleme kalkulaci ceny na asfaltový šindel. V nabídce máme různé typy i velikosti objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky