pátek 22. března 2019

Posilovna kohoutovice

Vítejte na oficiálních stránkách FITNESS CENTRA NA KONEČNÉ. Jediného opravdového fitness v Kohoutovicích! Naše vábnička: „Kdo chce skvělé tělo míti. U nás nemusíte jen odpočívat! Potrápit své tělo můžete v naší posilovně s výhledem na kryté bazény, kterou naleznete v horním patře Aquaparku.


Posilovna Naše fitness centrum se nachází v brněnské městské části Kohoutovice.

Je situované hned vedle hlavní silnice, asi metrů od zastávky MHD a ve zhruba stejné vzdálenosti se nachází i parkoviště pro auta. Get address of Posilovna Kohoutovice - Brno, submit your review or ask any question about Posilovna Kohoutovice , search nearby places on map. Pokud se dostanete do Kohoutovic až na konečnou, nečeká Vás sice poklad na konci duhy ale sympatická posilovna na jedničku. Fitko je dost vybavené, je tu část posilovací a kardio, televize a bar s doplňky.


Aquapark Kohoutovice V Aquaparku Kohoutovice objevíte prostředí příjemné pro strávení několika hodin relaxace či vodních radovánek. Nabízíme služby nejen rodinám s dětmi a plavcům, ale i školám a sportovním oddílům. Vodní ráj na Chalabalově ulici nabízí rekreační bazén s divokou řekou, vířivku, saunu a zejména velký plavecký bazén s šesti drahami.


Přijďte si užít odpoledne plné zábavy do Aquaparku Kohoutovice.

Pro děti je připraven bohatý program, soutěže ve vodě, disco v relaxačním bazénu, drobné dárky a občerstvení. Pro milovníky relaxu je k dispozici rekreační bazén s perličkovými rošty, chrliči vody, vodní trysky, brouzdaliště pro děti, pára, sauna, posilovna a občerstvení. Nabízíme vám také skupinové i soukromé lekce Pilates, BOSU a Bodyform v nově zbudovaném sále. Střelnice je vybavená automatickými pojezdy, na různé vzdálenosti, možnost otáčení terčů.


Na kartu MultiSport můžete navštívit: Aquapark min, Posilovna min, Kondiční plavání mino 1. Nacházíte se na stránce: Vyhledávání Fitness centrum Jihomoravský kraj Brno Fitness centrum Brno Přehled fitness center v Brně. Prostorná posilovna splňuje vše, co má současné moderní fitness mít. Základem všeho je dobře vybavená kardiozóna, vzdušný prosvětlený prostor, místo pro trénink s vlastní váhou těla a cvičebních stanovišť. Spuštěna nová webová prezentace fitness centra, kde se dozvíte vše potřebné, co Vás zajímá. Moderně vybavená posilovna , pestrý výběr sálových lekcí pod vedením zkušených trenérů, možnost využití venkovní terasy či relaxace ve wellness.


To jsou jen některé z řady možností, které v AZ FITNESS nabízíme našim klientům. Posilovna Chcete-li udělat něco pro své tělo, jistě vám přijde vhod naše klimatizovaná posilovna, kterou naleznete v horním patře aquaparku. Nabízíme vám kompletní vybavení mnoha strojů a náčiní, s jejichž pomocí procvičíte všechny tělesné partie. Get address of Fitness - Kohoutovice - Brno , submit your review or ask any question about Fitness - Kohoutovice , search nearby places on map. Asi před deseti lety posilovna zmizela, hřiště se veřejnosti uzavřelo a připadlo spolku Tatran Kohoutovice , který přistavěl tenisové kurty a zázemí.


Vedení Kohoutovic (ČSS KDU-ČSL, A co Brno?, Pro Kohoutovice a Moravu) chce nyní spolku. Sportovně-relaxační areál v městské části Kohoutovice s louží nejen veřejnosti, ale také školám a sportovním oddílům.

Nabízí vše, co je potřeba k odpočinku, vodnímu vyžití a zdravému pohybu: vnitřní bazény, střešní bazén s letní „sluneční“ terasou, saunu a také posilovnu. Je správné, že se zajímáte o sport ,fitness a investujete do svého zdraví. Zdraví Vám zvýší kvalitu života.


Chceme, aby fitness centrum vyhovovalo co. Brno kohoutovice posilovna aktuálně - zprávy a novinky online Brno odpalovalo ohňostroj v mlze, lidé ho neviděli Brno odpalovalo novoroční ohňstroj nikoliv v prvních okamžicích nového roku, ale až 1. It is pretty small, however, it is totally worth the money. Rezervace služeb provádějte na uvedeném tel. Hitem v něm bude protiprou chrliče vody, vířivka, sauna i posilovna , ale i bazén na střeše.


Otevřeno je denně od 6:hodin (o víkendech a svátcích od hodin) až do 22:hodin. Individuální trénink probíhá za dozoru zkušeného osobního trenéra. Před tréninkem obdržíte iontový nápoj a také Vám zapůjčíme.


Sálové lekce - sleva 1. Slevu Multisport nelze kombinovat se slevou VŠ liga. Při předložení karty Active pass a občanského průkazu Vám na recepci bude vystavena karta fit4all. Tato karta je zálohována na částku 10-Kč.


Chceš si zlepšit fyzičku, tančit, posilovat nebo se třeba jen protáhnout? Staň se členkou beFIT a přesvědč se, že z naší nabídky si vybere každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky