úterý 26. března 2019

Zahradnictví trávníček

Zahradnictví Trávníček spol. Po dvou letech opět otevíráme brány našeho zahradnictví pro širokou veřejnost. Zabýváme se produkcí a prodejem okrasných a ovocných dřevin, trvalek a balkonovek. This service is produced. Na venkovním prodeji naleznete trvalky, dřeviny listnaté i jehličnaté, růže, traviny, bylinky, ovocné stromy, vodní i půdopokryvné.


Bitte konkretisieren Sie Ihre durch Hinzufügen weiterer Filter, wie Regionen, Branchen, etc. Milevsko Cseh Köztársaság. FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Velkoobchodní a maloobchodní prodej okrasných i ovocných dřevin a trvalek. Nabízíme jehličnaté dřeviny, listnaté dřeviny a další.


Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy. Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.


Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Biologické zahradnické potřeby, biologické potřeby pro zahradnictví ,Hnojiva na trávníky,Homogenizovaná zemina, zahradní zemina,Květinářské potřeby. Navštivte nás v našem zahradnictví ať už za účelem nákupu rostlin nebo z důvodu realizace vaší zahrady.


Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete. Martin Trávníček - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy, pozice ve firmě, související firmy, vztahy ve firmách Používáte nástroj pro blokování reklamy.


Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Přes ně jsou do odboje zapojeni bratři Jindřich (Martin Finger) a Karel (Karel Dobrý), pro které si brzy přijde gestapo. Zákazníkům, kteří jsou z větší vzdálenosti než je 1km od našeho zahradnictví , nabízíme slevu na zakoupené zboží. Atraktivní štětináči Existuje několik čarověníků borovic, které mají jednu podobnou zvláštnost.


Veřejnoprospěšný projekt. Akce se koná pod záštitou: prezidenta republiky, předsedy vlády, Ministerstva průmyslu a obchodu, Ministerstva zemědělství a Ministerstva školství. Hlídač smluv a registr smluv.


Rádi Vás obsloužíme i mimo pracovní dobu, pokud budeme přítomni. Doporučujeme se telefonicky domluvit. Prodejní doba: Po - Pá 8. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom.


Trávnička vytváří bochánky které postupně kvetou do prvního mrazu. Vhodná kamkoliv do suchých míst nebo mírné vláhy. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).


Pro domluvení schůzky nás kontaktujte. Herefter slettes nummeret. Bemærk, at nummeret ikke tilhører den. Setkejte se s milovníky stromů, keřů a rostlin v našem.


Rodinné zahradnictví s více jak 100-letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky