čtvrtek 21. března 2019

Kniha stromy

Kaufe Knipsa Korb im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Ako mnoho iných spoločností poskytujúcich svoje služby na internete, aj my využívame cookies, pixely a ďalšie technológie. V tomto článku vám popíšeme.


Kniha: Stromy (Allen Coombes).

Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Aby sme vám vedeli čo najlepšie odporúčať knižky, a tiež na marketingové účely, potrebujeme si do vášho prehliadača uložiť údaje – takzvané koláčiky alebo cookies. Překrásná velkoformátová kniha Stromy od tvůrců bestselleru Včely zve malé i velké čtenáře do fascinujícího lesního světa. Mnohé stromy, jako například duby, spolu navzájem komunikují prostřednictvím vonných látek. V okamžiku, kdy je některý ze stromů napaden hmyzem, vysílá vůně jako signály a všechny stromy v okolí upozorní na nebezpečí.


Peter Wohlleben čerpá ze svých mnohaletých zkušeností lesníka a ukazuje nám les ze zcela nové stránky. Jeho zábavná knížka, plná nových informací o stromech a lesích, nás přivádí k úžasu nad zázraky přírody. Stromy hrají životně důležitou roli v udržení a ochraně našeho prostředí: brání erozi, jsou součástí životního systému, který vrací do přírody vodu a kyslík, a poskytují útočiště a potravu mnoha různým organismům.

Edice ojedinělým způsobem kombinuje praktičnost příručního formátu a obsažnost reprezentativně zvoleného výběru. Funkce je dostupná pouze pro přihlášené. Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení. Nevíte, která kniha by udělala Vašim blízkým radost? Pak máme pro Vás ideální řešení: věnujte jim dárkový poukaz na nákup publikací z našeho internetového knihkupectví.


Nově máme v nabídce také elektronické dárkové poukazy. Dozvíte se, kdo ve stromech žije, a kdo je zasazuje a kdo. Skvela kniha plna zaujímavých informácií, no ten preklad a štylistika sú hrôza. Akoby to prekladal Poliak s chabou slovenčinou.


Niektoré texty musíte citat viacero krát a niektoré vety nedávajú zmysel. Tato kniha opět zaměřená především na stromy. Něco na hraně mezi populární a vědeckou literaturou.


Občas jsem se musel o odstavec vrátit, abych pobral všechny údaje. Nejde o jejich nesrozumitelnost, ale o veliké množství údajů, které se různě překrývají. Asi bych uvítal trochu lehčí formu.


Jako milovník přírody ale fandím každému, kdo o ní zasvěceně píše.

Dobrý deň, prosim Vás máte nejaký dobrý tip na knižnú dokumentáciu o ovocných stromoch, t. Stromy a keře v této knize jsou řazeny právě podle tvaru listů, takže se ti budou dobře určovat. U každého druhu máš také informaci o krajině, kde strom či keř obvykle roste, a údaj o jeho výšce. Je to krásná kniha psaná slovy, která se na vás snášejí jako smetanový závoj, jako kapky rosy na vyschlou zem. Je to příběh, který potřebujete slyšet, abyste získali tolik potřebnou sebedůvěru ve vlastní schopnosti.


A navíc je tato kniha opatřena nádhernými ilustracemi. Hned v pondělí jsme se domluvili, že si každý vyrobí svoji knihu o listnatých stromech. Celý týden jsme poctivě pracovali. Přiřazovali listy a plody ke. Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete.


V předkřesťanské Evropě byl strom považován za živoucí bytost, bránu zasvěcení. Posvátné háje i samostatně stojící stromy pomáhaly Keltům. Objevte i další knihy nejlevnější na internetu.


V této knize ti představíme více než stromů a keřů, které se často vyskytují v přírodě, zahradě či parku. Poznáš, co je líska, jedle, zimostráz. Vázaná kniha hostů o rozměrech cca 22x15cm bude milou vzpomínkou plnou vzkazů a přání od Vašich přátel, rodiny a ostatních svatebních hostů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky