pondělí 25. března 2019

Štíhlá administrativa

Výkonná administrativa = podpora úspěchu firmy! Při cestách po firmách vnímám dost velkou snahu udělat něco s obchodem, případně výrobou. Cílem štíhlé administrativy je vytvoření efektivně a stabilně fungujících procesů, které umožňují dosahovat vysoké produktivity, požadované kvality a maximálního výkonu administrativních činností v daném procesním čase.


Celkový priebežný čas je výsledkom spolupráce výroby a administratívy. Príčiny dlhých priebežných časov a.

Jestliže ve výrobě dokážeme zvýšit efektivitu o procenta, v kancelářích jsme schopni „těžit“ desítky i stovky procent. Takřka každý podnik je na administrativě závislý, zavedením štíhlé administrativy lze podpořit vysokou produktivitu organizace v požadované kvalitě. Zatímco výrobní provozy jsou nuceny díky systému řízení kvality nebo různým metodám štíhlého (lean) managementu k vysoké efektivitě, s takzvanými. Funkce administrativních činností, jako jsou procesy veřejné správy, finance, lidské zdroje, regionální, mezinárodní a globální zadávání veřejných zakázek, IT a další nepodnikatelské podpůrné jednotky, které tvoří společný soubor procesů nezbytných pro splnění cílů organizace. Cíl vzdělávání Cílem vzdělávání v oblasti štíhlé administrativy je zajistit dostatečné znalosti a dovednosti vybraných zaměstnanců nebo týmů v efektivním fungování administrativních činností.


Známkami neefektivity jsou různé chyby, opravy, dvojitá práce, čekací doby, dlouhá projednávání apod. Komora logistických auditorů sdružuje auditory logistiky, chrání a prosazuje jejich oprávněné zájmy a garantuje odbornou úroveň provádění logistických.

Po fázích Define (definuj) a Measure (měř) podle metody DMAIC následuje fáze Analyse (analyzuj). Cílem této fáze je především identifikace plýtvání v administrativních procesech a identifikace jeho kořenových příčin. V případě první fáze této metodiky – Define (definuj) – jde o potvrzení potřeby řešit vybraný projekt, stanovení rozsahu a cíle projektu. Sami sebe se musíme ptát, proč jen velmi omezené množství podniků bere zeštíhlování svých administrativních procesů jako jedno z nosných témat. Prihláste sa na kurz o štíhlej administratíve a dozviete sa, že existuje niekoľko druhov plytvania.


Přidat do mého kalendáře. Jsme společnost s koncepčním řešením v oblasti rozvoje lidí. Pracujeme s klíčovými lidmi všude tam, kde management chce získat náskok před konkurencí a. Narůstající konkurenční boj a obtížné. TÍHLÉ MYŠLENÍ - ŠTÍHLÁ ADMINISTRATIVA CÍLOVÁ SKUPINA Liniový management, THP Mnohé firmy se… , kurz na míru z témat manažerské kurzy, počítačové kurzy, účetní a daňové kurzy, obcho marketingové kurzy, kurzy komunikace, mba, bba a rekvalifikace.


V dnešní době se na každém kroku setkáváme s pojmy „Štíhlý výrobní systém, Štíhlé řízení procesů, Štíhlé myšlení“ apod. Cíl semináře: Orientovat pozornost do oblasti administrativních a nevýrobních podnikových činností, které jsou výrazným zdrojem plýtvání a nízké. Tento produkt již není v nabídce. Předvedeme vám, jak lze standardizovat procesy, řídit kvalitu, zohlednit ergonomii a využívat filozofii štíhlé organizace při nastavování efektivních procesů.


Informujte sa na konkrétny termín a bližšie podmienky alebo na realizáciu priamo u Vás podľa konkrétnych požiadaviek na kontaktoch.

Pokud už jste se v minulosti setkali s nástroji Lean metodiky, možná vás překvapí, že se nemusí nutně aplikovat jen na výrobní sektor, ale dají se přizpůsobit i prostředí administrativy a služeb. Dies ist die persönliche Website von Gerald Himmelein. Alle hier wiedergegebene Meinungen gehören mir und geben nicht zwingend die Meinung Dritter wieder. Podívat se na administrativní a nevýrobní činnosti, které jsou zdrojem plýtvání a nízké flexibility.


Naučit se analyzovat, měřit, organizovat a. HR ve slovenské firmě Profil autora - všechny články autora - všechny produkty autora - kalendář autora Lukáš Richter , 27. Probereme tipy, jak odstranit plýtvání. Mluvíme o štíhlé výrobě, o štíhlé logistice. Ale co administrativa a vývoj, na jaké úrovní jsou ve zdejší firmě, ptám se.


Co si vlastně představit pod těmito pojmy? Filozofia štíhleho riadenia nachádza stále častejšie svoje uplatnenie aj v oblastiach, ktoré netvoria jej tradičnú doménu, sú nimi napríklad služby a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky