pondělí 10. června 2019

Malotraktor sekačka

Vlastní navržená konstrukce podomácku zhotovené bubnové sekačky, určené pro čelní připojení na malotraktor TZ-4K-14. Sekačka je pravostranná, se záběrem 1cm. Bubnová sekačka za malotraktor II 1cm.


Ramenová sekačka RSR Ramenová sekačka RSR slouží pro sekání travnatých ploch (příkopů) okolo silnic a komunikací, jedná se o profesionální mulčovací ramena české výroby. Sekačku lze namontovat na všechny druhy traktorů a malotraktorů pomocí tříbodového závěsu kat. Původně z profi stroje Jacobsen F-48.

Kosiště je plně funkční, zachovalé, neprorezlé. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Popis: Multifunkcni malotraktor MS 1 americké výroby z Mountfieldu.

Uahradní traktor traktůrek sekačka mulč. Malotraktor Shibaura P 17F. Já se obávám, že máte protichůdné požadavky - malo či minitraktor s tříbod. Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem.


BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpře elektrostart. Honda HP, dvě rychlosti vpřed. V zimě se malotraktor promění ve frézu na sníh.


Drtič větví, vozík nebo zametací kartáč využijete po celý rok. Optimální sestavu, která se přesně hodí pro vaši zahradu, si určitě umíte představit sami. Nová zahradní sekačka Topován.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybraná sekačka za malotraktor se k vám dostane naší dopravou pouze za režijní náklady. Vše míváme na skladě, včetně náhradních dílů. Pohon zajištěn klínovým řemenem.


Jednobubnová sekačka RB 62. Robustní bubnová sekačka s pevným neotočným celoplošným plazem pro kvalitní vedení v terénu. V naší nabídce se nachází hlavně povozy určené pro zápřah za malotraktor.

Disková rotační sekačka z produkce renomované polské firmy KOWALSKI je vhodná pro větší farmy a profesionální nasazení. Legendární malotraktor VARI TERRA. Základ tohoto univerzálního stroje tvoří osvědčená litinová skříň se šnekovým převodem, dvěma rychlostmi a zpátečkou.


Bubnové sekačky od kvalitního Polského výrobce Wirax ,jednoduché konstrukce. Jakou sekačku na malou trávu (anglický trávník), za malotraktor , do tříbodového závěsu, za dobrou cenu. To z toho důvodu, že, máme pozemky na více místech a je snadnější a výhodnější ji převážet na malém vozíku za autem. Pokud si ji lehce upravíte, tak funguje i na mnohaletou buřeń (ostružiní, nálet apod). Záběr má 122cm, výkon 15HP.


Konzultant internetu, nadšenec do zahradní techniky, vylepšování zahrady, domu a bytu. Podklady k článkům z vlastní zkušenosti či spolupráce. Model: DRM 130: DMR 170: DMR 210: Délka c208: 253: 295: Šířka c118: 118: 128: Výška c78: 78: 78: Hmotn.


Disková sekačka je svou jednoduchostí předurčena pro široké využití, ať už pro sečení krmné trávy, pro přímé zkrmování nebo pro její další zpracování. Vzhledem Vzhledem Cookies používáme na zlepšení kvality našeho webu. Traktor s hydraulikou 28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky