pondělí 10. června 2019

Odpuzovač plašič pavouků

Plašič komárů, myší, krys, potkanů, kuny či pavouků postavený podle Danyka, poslech proveden za pomocí převodníku (naslouchače netopýrům), jinak byste neslyšeli nic. Odpuzovač Vám pomůže zbavit se pavouků z domácnosti. Pavouci jsou odpuzováni vysokofrekvenčním tónem s proměnou intenzitou v rozsahu až KHz.


Nabízíme ultrazvukové plašiče komárů a pavouků. Repelenty a UV lampy pro likvidaci obtížného hmyzu.

Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma odpuzovač pavouků. Zkušenosti s odpuzovači pavouků ? Pomáhá odpuzovač pavouků ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Kapesní odpuzovač komárů. Výsledkem budou vlahé letní večery bez komárů, much a pavouků.

Obsahuje vyměnitelné baterie. Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Tento ultrazvuk je pro zdravé lidské ucho slabě slyšitelný. Tento účinný odpuzovač pavouků zbaví váš domov pavouků , které odhání prostřednictvím ultrazvukových vln, které jsou pro lidi a životní prostředí nezávadné a nezachytitelné.


Ahoj holky máte někdo zkušenosti s odpuzovačem pavouků ? Zastavěnost prostoru předměty může snížit dosah přístroje. Pavouk „domácí“ umí žít pouze v interiéru a přestěhuje se tam, kde odpuzovač nepůsobí. Je neškodný pro lidi a domácí zvířata. Neovlivňuje elektronická zařízení. Vysílané signály se díky zpožďovacímu obvodu periodicky zvyšují a snižují na hodnotách - kHz.


Signály s frekvencí jsou neslyšitelné pro člověka, psy a kočky. Díky tomuto produktu tak vyřešíte nejlépe situaci s pavoukem v domácnosti, v kanceláři apod. Detailní popis produktu.


Vyžeňte pavouky ze svého domu pomocí odpuzovače pavouků InnovaGoods Home Pest! Gardigo odpuzovač pavouků odpuzuje pavouky bez použití chemie. Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček, netopýrů a ptáků.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pavouky odpuzovač odhání prostřednictvím ultrazvukových vln, které jsou pro lidi a životní prostředí nezávadné a nezachytitelné. Pro pavouky je to signál, že se v těchto prostorách nachází živočich, který se jimi živí, a proto se jim vyhnou. Vydávané impulsy nejsou nijak škodlivé lidskému organismu, ale pavouci je jednoduše nesnesou a tudíž vyklidí pole.


Po setmění se na přístroji díky zabudovanému čidlu automaticky rozsvítí LED. Funguje skvěle nejen v domech, ale i stanech, karavanech a garážích. Plašič se spouští při vypnutí motoru automatickým zapínáním a vypínáním na základě sledování a vyhodnocování svorkového napětí akumulátoru. Odhaněče krtků a hryzců – pokud vlastníte zahradu, jistě jste se již minimálně jednou setkali s krtkem, přesněji s jeho krtinami.


Ultrazvukový odpuzovač hmyzu, hlodavců, pavouků a kun Hlodavci a hmyz (včetně komárů) jsou alergičtí na vysoké kmitočty nad 15kHz. Toho využívá můj odpuzovač. Díky využití kvalitních součástek a materiálů a jedinečnému řešení elektronické čás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky