pondělí 10. června 2019

Zámková dlažba parketa

Zámková dlažba parketa šedá - dlažba o tl. Je to jedna z nejoblíbenějších dlažeb mezi zákazníky. Má klasický, univerzální a přitom velice elegantní vzhled. Mezi její hlavní přednosti patří jednoduchá a rychlá pokládka.


Povrch lze upravit i kulatými výstupky pro nevidomé.

V různých barevných variacích navíc dodá prostranství neotřelou tvář. Prezrite si nástenku „ zámková dlažba “ používateľa použivatelske meno na Pintereste. Pozrite si ďalšie nápady na tému Backyard patio, Beautiful gardens a Front yards. V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech, na pochozích a pojezdových plochách soukromých i veřejných, jako jsou parkoviště či chodníky.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Betonová zámková dlažba na chodníky, cyklostezky nebo terasy. Vyrábí se v rozměru 20xcm.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. PARKETA je vhodná nejen k domu, ale i do zahrad a parků, je vhodná pro pěší komunikace, pro cyklostezky nebo pro výstabu průmyslových ploch. Skladebná a zámková dlažba pro dláždění povrchu venkovních komunikací, parkovišť, vjezdů, pěších a cyklistických cest.


Venkovní zámková dlažba je naprosto ideálním způsobem, jak vyřešit nejrůznější druhy cest, chodníků, či komunikací. Stačí jen vybrat správnou výšku a můžete si tuto moderní zámkovou dlažbu užívat i na velmi zatěžovaných oblastech. Prodám z důvodu zrušené zakázky nové palety dlažební kameny Granit(kostka) ,barva červená,síla 8cm,určeno na větší zatížení.


Na paletě 3mpouze po celých paletách. Parketa je veľmi pekná na pohľad. Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Zapojte fantazii a vybírejte různé formáty, povrchy i barvy! Kombinujte s kostkou nebo obdélníkem!


Dopravu si zajišťuje kupující. Tato zámková dlažba se hodí jak k domu, tak do zahrady, na pěší zóny i na plochy s větší zátěží. Potřebujete-li betonovou dlažbu, která bude mít univerzální využití, a přesto bude vypadat moderně, pak zvolte dlažbu PARKETA. Dlažba s dizajnom, ktorý len tak nevyjde z módy.


Design praktický a jednoduchý, ale stále atraktívny a žiadaný.

Geometricky presný tvar dlažby udrží tvar a presnosť i vo Vašom osobnom živote. Večný recept na krásu, obdivné pohľady mužov a závistlivé pohľady žien. Vydláždění parkovacích ploch, zahradních cest, vjezdů ke garáži, částí trávníku, kde chcete umístit letní posezení se stolem a zahradními křesílky, k tomu všemu se hodí zámková dlažba. Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let. V ponuke farebných odtieň.


Klasická zámková dlažba , která se využívá na zpevnění plochy u domu a na zahradě. Pokud potřebujete zámková dlažba diton parketa, záclony, závěsy, garnýže, rolety, plisé, bytové doplňky nebo další dekoratérské doplňky do bytu, domu nebo kanceláře. Obecné zásady pokládky dlažby zámkové a skladebné, 135.


Velmi vhodná na zámkovou dlažbu. Dlažba parketa v akci najdete v akčním letáku OBI. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Kompletní realizace cca 200mvčetně zemních prací, materiálu (štěrk a zámková dlažba) vyšla investora na 2tis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky