úterý 24. listopadu 2015

Bateriová strunová sekačka

Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Náš test strunových sekaček zakončíme modelem DUX60ZM tedy univerzální aku strunovkou se super výkonem a mnoha jedinečnými vlastnostmi. Díky napájení z baterie již není nutné dávat pozor na napájecí kabel, sekačka je tak lehčí a. Prodejní balení je bez akumulátoru a nabíječky.


Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení. S takovou sekačkou zvládne údržbu travnaté plochy i žena. Teleskopická násada o délce od 5mm do 9mm.


Struna o tloušťce mm se záběrem cm. Bateriová strunová sekačka , ergonomicky tvarovaná rukojeť, komfortní popruh na obě ramena, bez emisí a COa baterie použitelná ke všem strojům řady. Výhodou je praktický držák na kabel, který brání případnému zamotávání.


Funkce Semi-Auto Feed hlídá vhodnou délku sekací struny a dle potřeby zajišťuje pravidelné odmotávání z cívky. Příkon elektromotoru je 2W. Lehká akumulátorová strunová sekačka od firmy Bosch nabízí neomezenou volnost pohybu, bez zamotaných kabelů. Inovativní strunový systém je energeticky úsporný a zajišťuje přesný zástřih. S náletovými dřevinami by už ovšem mohla mít docela problém a křovinořez zde plnohodnotně nenahradí.


Zato křovinořez obstojně nahradí strunovku, je však třeba s ním pracovat opatrněji okolo drobných dřevin a obrubníků. Jak už samotný název strunová sekačka napovídá, žacím zařízením zde není kovový list, jako u klasických sekaček, ale plastová struna. Při práci tak přístroj žne pouze měkké části rostlin a ostatní materiál nepoškodí.


Zobrazit varianty zboží. Snadno ovladatelná strunová sekačka představuje praktický a oblíbený zahradní nástroj pro údržbu menších zatravněných ploch a dosečení okrajů kolem keřů nebo záhonků, kam už se s velkou rotační sekačkou není možné bezpečně dostat. Velmi tichá strunová aku sekačka je určena k udržování zahradního trávníku.


AKU vyžínač V, 1x aku Ah, záběr cm. Práce s ní je pohodlná, rychlá a přesná. Nyní už se nepřizpůsobuje majitel zahrady, nýbrž se strunová sekačka podřídí okolí.


Elektrické strunové sekačky zvládnou téměř každé podmínky a každý terén. S individuální nastavením sklonu na hlavě strunové sekačky budou i těžko dostupná místa – např. Snadné manévrování díky dobrému rozložení hmotnosti a popruh na rameno. Strunové sekačky mají otočnou hlavici o 180. Má lithiovou baterii o kapacitě Ah s napětím V, která je v ceně včetně nabíječky.


Pokud má strunová sekačka výkon do 3W je vhodná pro úpravu okrasného trávníku. Co se týče záběru sekačky, tak čím vyšší záběr sekačka má, tím větší plochu je schopná posekat. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 5Premium (vyžínač ALKO) Přesné strunové sekání ve všech polohách. Bez výfukových zplodin a bez hluku odvede tato obratná strunová aku-sekačka svojí práci v každé zahradě. Nízká hmotnost spolu s nastavitelnou rukojetí usnadní precizní posečení v každé poloze a ve všech rozích Vaší zahrady.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Robotická sekačka na trávu pro snadnější život, více volného času a perfektní trávník. Pro větší zahrady nebo pro zahrady s komplexními strukturami. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Akumulátorová vřetenová sekačka Gardena 3Li Topován. Sekačka s pojezdem Alco 3vInzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky