úterý 24. listopadu 2015

Nádrž phm

Wenn Sie der Meinung sin dass diese Anzeige trügerisch oder irreführend ist, können Sie jetzt unser TipCars. Qualitätsteam benachrichtigen. Oceľová klietka a paleta IBC kontajnera je po kontrole technického stavu. Tovar skladom - ihneď k odberu.


Sofistikované systémy pro uskladnění a měřený výdej všech druhů PHM. PHM , čerpadlá na naftu, čerpadlá na adblue, čerpadlá na oleje, čerpadlá na benzín, mobilné nádrže, postrekovače. Mobilní nádrž na benzín.


MOBILNÍ NÁDRŽE PHM NÁDRŽE NA BENZÍN. Zákaznícke centruBENOL Trade s. Pre jednoduchšiu obsluhu je nádrž vybavená rebríkom a obslužnou plošinou zo zábradlím. Množstvo PHM v nádrži je sledované el. Přepravní nádrž na PHM TRANSFUEL 4l.


Tvarovaná vysoce odolná nádrž z. Palivová nádrž o objemu 4litrů. Sháníte konkrétní vybavení pro vaši čerpací stanici, starší nádrž , výdejní stojan, jímku či službu nebo radu? Zde můžete zadat svoji poptávku, případně nám napište e-mail , co poptáváte. Převozní nádrž pro Hořlavé kapaliny II.


ADR homologace s UN značením. Výdejní zařízení 12V DC, palivový filtr, průtokoměr, automatická výdejní pistole,uzamykatelné víko. Aj na iný účel,ako žumpa a pod. Nadzemná oceľová dvojplaštená nádrž na pohonné hmoty s výdajným. Vítá Vás, CENTRUM NÁDRŽÍ , nadzemní dvouplášťové nádrže na naftu, oleje a AdBlue, výdejní stojany, čerpadla na naftu, mobilní kontejnery ADR a vnitropodnikové i veřejné čerpací stanice PHM , zkrátka k ompletní nabídka nejkvalitnějších technologií v ČR a SR, vyráběných v EU.


Kromě technologií a příslušenství dále nabízíme technologické celky jako je výstavba čerpacích stanic PHM pro podnikový i věřejný sektor. Dopravu po celom Slovensku Gratis. Nadzemná nádrž na naftu, oceľová, čiastočne dvojpláštenná s výdajným stojanom, po generálke. Inzerát různé nádrže PHM v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od Spinda na Sbazar. Popis: různé nádrže PHM - žlutá na Tatru T14 černá na MAN TGA.


Nahoru Zobrazit navigaci. Více se dozvíte v sekci o nás. Všetky uvedené ceny sú bez DPH. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter.


Vojenská pásová a kolová technika. Prodám zcela novou, nepoužitou mobilní dvoupláštovou nádrž na motorovou naftu. Pro provoz je třeba pouze připojit do zásuvky 220V. Nádrž na naftu KINGSPAN 9l.


Toto obchodní sdělení slouží pouze jako informativní charakter a týká se novinek, akčních produktů a slev na e-shopu. Souhlas se poskytuje na dobu do. Naše servisní oddělení zajištuje zákazníkům odborný záruční i pozáruční servis výdejních nádrží, výdejních sestav a IBC kontejnerů.


Aktuální cena benzínu, nafty, LPG a CNG ve vašem okolí. Najděte nejbližší a nejlevnější čerpací stanice a ušetřete za tankování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky