čtvrtek 19. listopadu 2015

Plotový sloupek poplastovaný

Napříkla náš sloupek délky v. To se projeví nejen na pevnosti ale i na životnosti. Klasický sloupek na plot. Sloupek vhodný ke klasickému čtyřhrannému pletivu.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jako příslušenství nabízíme příchytku 3D nebo příchytku 2D a šroub tex. Za standardních podmínek při montáži by měl být plotový sloupek o 5mm delší, než je výška plotového panelu. OD 9Kč Detail produktu. OD 8Kč Detail produktu.


Součástí sloupku je zelená plastová čepička. Průměr sloupku je mm, síla stěny mm, s poplastem mm. Poplastovaný sloupek ke čtyřhrannému pletivu.

K pletivu výšky… Průměr mm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nejprodávanější je plotový sloupek poplastovaný klasického kruhového průřezu.


Podle výšky oplocení dodáváme také různé průměry plotových sloupků. Námi dodávané plotové sloupky jsou v průměru mm nebo mm. Síla stěny je buď nebo mm.


Tenisový sloupek je oproti klasickému sloupku zesílený. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Akce Novinka 2Kč –. Prodej pozinkovaných a poplastovaných plotových sloupků hramatých 60xmm.


Bez úchytky na napínací drát, doporučená vzdálenost 5-m. Jedná se o plotový sloupek určený pro čtyřhranné pletivo, svařované pletivo nebo případně pro lesnické pletivo. Na plotovém sloupku jakožto opory pletiva velmi záleží. Požaduji od něj, aby nám dlouho vydržel, nerezl a nemuseli ho natírat.


Není nutná opravná barva na plotové sloupky. Vyrobeno z pozinkované trubky s komaxitovým nástřikem.

Vaše cena: 12Kč 10Kč. Stavba plotu s našimi poplastovanými sloupky bude hračka! Vyberte si nabídky různých. Produkt byl přidán do nákupního košíku Počet. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Plotové sloupky vysoké 1cm. Vhodný k plotovým panelům, dílům. Kruhový plotový pozinkovaný sloupek průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky