čtvrtek 26. listopadu 2015

Bazén hotel duo

Elegant Montreal Boutique Hotel with Old World Charm. Redeem Points for Travel Vouchers! Fabulous Daily Deals-Only Hrs. Book Now to Secure Your Deal! More than Million Guest Reviews.


Find the Perfect Hotel at Expedia.

Bis Nachlass bei Hotels! Seiten vergleichen und zum besten Preis buchen. Die offizielle Seite von Booking. Bowling Arena Duo je skvělým místem pro firemní či soukromé akce a dětské párty. V našem Bowling baru najdete řadu chutných jídel a nápojů.


Mit der U-Bahn gelangen Sie. Vnitřní hotelový bazén se nachází v suterénu a je hlavní částí medical wellness centra Hotelu Duo. Bazén s famózní atmosférou a masážním chrličem.


Sportcentrum hotelu DUO Praha.

Nechte toto pole prázdné prosím. Přihlaste se k odběru e-mailového měsíčníku s novinkami a informacemi z Hotelu Duo. Na každém pokoji je k dispozici koupelna s vanou nebo sprchovým koutem dále pak klimatizace, Wifi připojení, konvice na vaření čaje a kávy, vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránka, satelitní TV, lednice a telefon. Kostenlose Reservierung!


Skvělý 4-hvězdičkový Duo je umístěn v srdci města Praha. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Má vnitřní bazén a malou posilovnu. Hotel Tanečnica nabízí pokoje s vlastním příslušenstvím, posezením a satelitní TV. Hotel nabízí moderní pokoje a apartmány, které jsou klimatizované. Hosté oceňují výběr restaurací s tradiční českou i mezinárodní kuchyní.


Buchen Sie jetzt Ihr Hotel! Příjemné chvilky odpočinku poskytuje wellness centrum, ve kterém nechybí bazén s masážním chrličem, Kneippův masážní chodník, privátní spa – lázně a sauny. Nejen firemní klientela. Ivo Shwartze, a mnoha v. Hotel Belaria Vás příjemně překvapí nejen lákavou. Hotel Duo naleznete v klidné části Besky.


Open full screen to view more.

Horní Bečva - indoor - bazén. Wellness Pozitivní energií nabité prostory přinášejí návštěvníkům pohlazení všech smyslů a díky širokému výběru léčebných a kosmetických procedur uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Kočárky lze zaparkovat ve vstupním vestibulu. Teplota vody pro naše plavání je 29°C. Voda je pouze mírně chlorovaná.


Přímo z bazénu je krásný výhled do zeleně. K dispozici je velká sauna a prostor pro masáže dětí. Hotel Odra leží v Obci Ostravice, v centru Moravsko – Slezských Besky téměř na úpatí Lysé Hory, v blízkosti golfových hřišť, sjezdových a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky