pondělí 23. listopadu 2015

Sklopec na kuny

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Nejlepší sklopec na kuny. KE SKLOPCI ZÍSKÁTE ZDARMA: Výbavu sklopce za 1Kč.


Granule na kuny za Kč. Sadu na vábení kun včetně vábidla za 1Kč. Zvíře je uvnitř uvězněno, ale nijak si během odchytu neublíží. Můžete použít i sprej na kuny nebo odpuzovač kun, ale kuny se trvale zbavíte pouze za použití sklopce.


Doporučení - sklopec na kuny si nenechte zaslat českou poštou - ČESKÁ POŠTA sklopce při dopravě poškodí. Nabízíme levné a kvalitní pasti na kuny , známe jako sklopec na kunu. Velice účinné pasti na odchyt kuny na půdě, sklopce na kunu na zahradě. Větší sklopce jsou pak na lišky, kuny , vydry a nutrie.


Ke každému sklopci od nás obdržíte zdarma sadu vybavenou kleštěmi, granulemi a závěsnou miskou. Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny, tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny, odchyt kun - foldable hunting basket. Past sklopec na kunu návod na nalíknutí nastražení pasti Tuza. Sklopec na kuny a kočky. Nemusíte používat jed na kuny, sprej na kuny, plašič na kuny nebo odpuzovače na kuny, které mohou uškodit i jiným zvířatům.


Veľká kvalitná pozinkovaná pást s ochranou proti korózii, s dvoma vstupmi k umiestnenej nástrahe a s. Na kuny fungují jako plašiče i lesklé předměty rozvěšené v okolí domu. Na našich stránkách najdete řešení problému se všemi druhy škůdců. Můžete se rozhodnout zda škůdce chcete vypudit pomocí elektronických plašičů, pachových ohradníků nebo škůdce ulovit do živolovné pasti a vypustit ho do volné přírody. V nabídce najdete i pasti na hlodavce a přípravky na odpuzování a hubení hmyzu. Pasca na kuny je bezpečné riešenie k odchytu kun.


Nemusíte premýšľať, ako vyrobiť pascu na kuny alebo hľadať pasce na kuny v bazáre, pretože naše pasce ponúkajú najvyššiu kvalitu prevedenia, a to za najnižšie ceny na trhu. Można też na kuny kupić urządzenia emitujące odstraszające dźwięki (odgłosy borsuka). Niestety, kuna domowa szybko się orientuje, że dźwięk jest powtarzalny, a więc nienaturalny. Na odchyt dospělé kuny musíme použít velký průchozí sklopec , ale ani do něj není snadné kunu dostat. Většinou to trvé několik dnů nebo týdnů a někdy se stane že kuna do sklopce prostě nevleze ani po dlouhé době.


Jako návnady se do sklopsů dají použít vajíčka, sušené ovoce, maso, a vhodná návnada na kunu může být i uzená makrelakterá je velmi aromatická. Jeśli kuna domowa wybrała nasz ogród na swój dom, będziemy musieli znaleźć sposób na to, aby się od nas wyprowadziła. Pasce na kuny majú najčastejšie podobu stabilnej oceĺovej klietky obdĺžnikového tvaru.


Ide o jeden z najhumánnejších spôsobov ako sa zbaviť kuny. Průchozí sklopec na kunu,po sešlápnutí nášlapné desky se odjistí sklapovací zařízení. Návnadu dávám mezi dvojité svařované pletivo v otvíracích. Průchozí pozinkovaný sklopec na kuny se dvěma vstupy - Rozměr 122x29xcm. Vhodný na velké kuny a lišky.


Pułapka na kuny powinna być umieszczona na trasie ich wędrówek albo w miejscu, gdzie ssaki te najczęściej bytują. Zazwyczaj pułapka na kuny jest tak zaprojektowana, by zapewnić skuteczne zamaskowanie w terenie. Użytkownik powinien też pamiętać, żeby nie pozostawić na niej swojego zapachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky