pondělí 30. listopadu 2015

Rycí vidle fiskars

Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Skandinavische Marken und Designer - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Objednejte si vidle Fiskars, práce se stane nenáročná.


Pohodlný tvar a velikost držadla Vám usnadní namáhavou práci na zahradě. Vidle Fiskars – Finská zkušenost. V naší nabídce je pro Vás připravena spousta druhů, jako jsou rycí vidle , lehké, kompostové vidle nebo vidle teleskopické. K dispozici máme různé velikosti a druhy, které můžete využít jak na kamenité, tak i na vlhké půdě. Jsou vhodné také pro práci se zahradním odpadem.


Fiskars nabízí vidle , rýče i lopaty v rozsáhlé nabídce, která dokáže naplnit představu o kvalitním a účinném pracovním nářadí. Práce jako je rytí, přenášení nahromaděného materiálu nebo nakládání sena, jsou velmi namáhavé pro celé lidské tělo, zejména pak pro záda, ramena, krk a ruce. Rukavice pro všestranné použití. Ihren Garten von Fiskars und vielen weiteren Top Marken. Vysoce odolná ergonomická násada s kapkovitým průřezem poskytuje pevný úchop a zvyšuje pevnost nástroje.


Zahradní rycí vidle Fiskars jsou vhodné pro rozrušení tvrdé a kamenité půdy. Sklon pracovní části k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen. Tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení. Držadlo je natočeno proti násadě o 17°, aby při jeho držení byla ruka v přirozené poloze.


Vhodné také pro provzdušňování trávníku a pro práci se zahradním. Teleskopické rycí vidle Fiskars mají ostré a pevné hroty pro snadné zpracování tvrdé a kamenité půdy. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit.


Jsou vyrobeny z velmi kvalitní odolné bórové oceli. Je vyrobeno z kvalitního plastu, takže chrání ruku před chladem. Fiskars Ergonomic rycí vidle se snadno používají a šetří síly při práci především díky své dlouhé násadě a ergonomickému tvaru. Jsou naprosto pevné a vyrobené z vysoce kvalitní borové oceli.


Mají rovněž robustní hroty pro obracení tvrdých a kamenitých půd. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně. Rycí vidle Fiskars Solid mají pevné hroty pro rytí v kamenité půdě. Lopata je na zahradě nepostradatelným pomocníkem. Lehké rycí vidle Fiskars , Cena: 566. Lopaty Fiskars jsou kvalitní a pevné.


Kč 6Kč bez DPH 57Kč. FISKARS ryci vidle najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nářadí má ocelovou násadu, madlo z odolného plastu a pracovní část z kalené bórové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky