pátek 20. listopadu 2015

Benzinová sekačka g 48 tk

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Drsně atraktivní design podpořený prověřenou technikou od předního světového výrobce Oleo-Mac. Mimořádně pevný skelet a kola se speciální. Neotřelý design ve spojení s robustním šasi a řadou zajímavých. Všechny informace o produktu Sekačka Oleo-Mac GTK Comfort Plus, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Oleo-Mac GTK Comfort Plus.


Moderní čtyřtaktní motory se vyznačují dlouhou životností a snadnou obslužností. Sekačka je vybavena koly s kuličovými ložisky, které zajišťují její plynulý cho. Motor: EMAK Výkon: kW Záběr: cm.


Je nám líto, ale produkt již není v nabídce.

Benzinová sekačka G TBQ. Tento produkt již není možné objednat. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Drsne atraktívny dizajn podporený preverenou technikou od popredného svetového.


Cena produktu bez dopravy Skladem. Přidat hodnocení obchodu. Prodám novou benzinovou sekačku na trávu. Jedná se o lištovou sekačku na vysokou trávu s pojezdem Sekačka má značkový motor americké výroby BriggsStratton! Je vybavena kuličkovými ložisky kol, které poskytují plynulejší jízdu sekačky.


Je určena pro sečené plochy. Riesenauswahl an Markenqualität. Bude determinováno Doručení. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního. OleoMac si objednejte od e-shopu mall.


Benzínová sekačka s mimořádně pevným skeletem. Hezký den, prodám pěknou,silnou zánovní sekačku s pojezdem a velmi úsporným spolehlivým motorem Lamborghini o obsahu 200ccm! Podvozek a Šasi Mountfield-dostupnost nahradních dilu.

Výkon tohoto motoru určuje výkon a rychlost sekání trávy. Modely s vyšším výkonem jsou vhodné pro větší plochy, menší výkon většinou znamená nižší hmotnost a menší spotřebu paliva. Inzerát Sekačka za odvoz v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena zadarmo, od menex na Sbazar. Popis: sekačka nefunkční za odvoz. Sekačka s pojezdem vám ušetří síly a sekaní zahrady je komfortní, oceníte ji také, pokud máte mírně svažitý pozemek.


Bez ohledu na kategorii či třídu stroje doporučujeme věnovat pozornost odhozovému tunelu. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky