středa 25. listopadu 2015

Ploštičník

Tradičně je ploštičník předepisován při menstruačních potížích, bolestech po porodu, nervových poruchách a při bolestech kloubů. Cimicifuga racemosa neboli ploštičník větevnatý nebo hroznatý (v Severní Americe nazýván jako black cohosh), je rostlina z čeledi pryskyřníkovitých. V posledních letech však rod není většinou autorů uznáván a druhy jsou.


Pro své dlouhé hroznovité květy, které se objevují koncem léta na vytáhlém stonku a září světle bílou nebo béžovou barvou, bývá ploštičník. Uchovávání: Při teplotě do °C, v dobře uzavřeném obalu, v temnu a suchu vydrží sušený oddenek nejméně rok, sušené extrakty pak nejméně roky.

It is native to eastern North America from the extreme south of Ontario to central Georgia, and west to Missouri and Arkansas. Rostlinka má méně známé a přesto úžasné. Výjimečná léčiva trvalka s tmavými fialovo černými listy a dlouhými vzpřímenými třásněmi. PLOŠTIČNÍK HROZNOVITÝ ODDENEK - 100g. V tradičním lidovém léčitelství se ploštičník (lidově také černý hadí kořen) používá.


Ploštičníky patří mezi trvalky. Co do velikosti je za rekordmana považován ploštičník dahurský. Výnimočná liečivá trvalka s tmavými vínovočiernymi listami a dlhými vzpriamenými strapcami.

U zralých žen dochází v období přechodu k úbytku ženských pohlavních hormonů (estrogenů). Období menopauzy mohou doprovázet různé příznaky, jako. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a. Kvete od srpna do září nápadnými bílými květy. Většina odrůd dosahuje výšky 20m až 8m. U nás se o něm říká se o něm, že zajistí ženě vyrovnaný.


Květ je považován za dekorativní a jako okrasná rostlina je proto druh. Do Evropy byl dovezen až v 19. Přípravky s obsahem cimicifugy jsou určeny.


Neprehliadnuteľná trvalka s tmavými listami a dlhými strapcami bielych kvetov. Cimicifuga má domovinu v severských oblastech, hlavně Severní Ameriky, k růstu vyžaduje vlhčí a stinná místa. Může dorůstat výšky přes metry.


Menoxin je komplexní doplněk stravy. Napísali o nás „Srdecne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky. Přírodní aktivní látky podporují komfort při menopauze.


Zostavam s pozdravom a prajem vela spokojnych zakaznikov.

Patří mezi skvělé bylinky na menopauzu, pokud chcete zahnat návaly horka, noční pocení, vaginální suchost. Droga je uváděna jako prostředek mající protirevmatický a celkově zklidňující účinek. Jedním z nejúčinnějších, ale také nejlevnějších prostředků, jak redukovat hluk, je použití akustických. Dále můžete vyzkoušet zinek, lecitin, karnitin, třezalku, ploštičník , ženšen, zázvor a oves. Ze zkušeností nemocných by si každý pacient měl dávat pozor při přecházení silnice.


Současná věda neztrácí o rostlinu zájem a dále se jí věnuje. Zkoumá její složení a možnosti využití. Cimicifuga - ploštičník Také v romanticky snové zahradě bychom ploštičníku měli vybrat takové místo, které odpovídá jeho přirozenému prostředí. Matečnou rostlinou je ploštičník hroznovitý (Cimicifuga racemosa). Zajímavosti ze světa rostlin.


Katalog rostlin s vyhledáváním jednotlivých druhů. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky