čtvrtek 26. listopadu 2015

Levandulové pytlíčky

Video návod jak ušit látkový pytlíček plněný sušenou levandulí, k provonění prádla, skříně, auta, postele a pod. Vonný pytlíček lze vložit i pod polštář, pro. Levandule má příjemnou vůni, vhodný dáreček či pozornost.


Moc díky za Váš zájem a ocenění. Levandulový pytlíček, či polštářek doporučujeme pokládat před spaním pod polštář, či na noční stolek, a nechat tak na naše smysly působit uklidňující vůni levandule.

Svou velikostí se hodí třeba do šuplíku a nebo k obleční do skříňky. Levandulové aroma napomáhá uvolnění a navození hlubokého klidného spánku. Pro oživení vzhledu jsem je.


Využití: vonné koupele, v šatníku odpuzuje moly. Květ levandule má sklidňující účinky - bolest hlavy, nespavost, nervozita. Mírně snižuje krevní tlak. Namyslela jsem si levandulové pytlíčky do šatní skříně, do špajzu, do bedýnky s ořechy a taky nějaké mazlíky dětem do postele.


Pytlíky do šatní skříně a spíže I přesto, že budou některé „jen“ viset ve skříni a spižírně, měly by trochu vypadat.

Jak si udělat levandulové sáčky a srdíčka Na zahrádce právě kvete levandule, někde už ji dokonce sklidili a suší ji zavěšenou ve svazečcích na suchém větraném místě. Ze sušených květů levandule si vytvoříme vycpané sáčky či srdíčka, které zavěsíme do skříně, abychom odradili případné moli. Jistě jste od jara sledovali co to děsné počasí udělá s letošní úrodou levandule. Pak levanduli nasypte do drobných pytlíčků z plátna v přírodní barvě a nahoře zavažte stužkou, nebo vsaďte na průhledné pytlíčky z organzy.


Sušené levandulové květy v šedém sáčku s růžovým potiskem indických kapek. Popis: Prodám ks pytlíčků s levandulí. Velikost cca 7x čerstvě sklizeno. Bavlněné pytlíčky - mix barev.


Domácí pytlíčky proti molům. Jednoduché levandulové pytlíčky vytvoříte během chvilky – vaše prádlo krásně provoní a navíc udrží v dostatečné vzdálenosti nenažrané moly. Hledáte inspiraci pro svoji dovolenou?


Na blogu TravelPlacesAndLife. Jak ušit vonné levandulové pytlíčky Publikováno 24. Tak tady je moje první levandulové tvoření. Použila jsem levanduli s dlouhými stonky.


Aby prádlo po praní déle vonělo, vyrobte si levandulové vonné pytlíčky. Ty jednoduše umístíte do skříně mezi prádlo.

Vůně levandule navíc odpuzuje moly. Obdivovat krásná levandulová pole při cestě v Provence je jedna z možností, jak zde vnímat její omamnou vůni a trávit čas. Vědět však, jak se levandule zpracovává, kolik jí je třeba na výrobu olejů nebo parfémů, je možnost další. Inzerát levandulové vonné pytlíčky- levandule v okrese Jeseník, cena 50Kč, od Lussy na Sbazar.


Každý kus je originál Platba předem na účet, poštovné dle tarifů ČP. Vonné pytlíčky a polštářky Můžete si je vyrobit celé sami nebo použít vhodný ozdobný pytlík (např. s kuchyňskými motivy apod.) zakoupený v prodejně s dárkovými předměty. Pro - let (možná i víc) hezunká zástěrka s ruční výšivkou na kapsičce a jemnou krajkou kolem lemu.


Opravdu sluší každé malé hospodyňce :-). Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky