pátek 27. listopadu 2015

Slevy bazénů

Nejlepší akce a slevy na bazény v ČR. Vyberte si z naší nabídky nadzemních bazénů a příslušenství BESTWAY a INTEX. Skvělá nabídka nadzemních bazénů, nafukovacích bazénů, bazénových filtrací a bazénová chemie.


Nabízíme kvalitní bazény italské značky Bestway. Bazény Bestway jsou osvědčenou značkou již několik let a jsme jako hlavní zastoupení pro tuto značku v ČR.

Patříme mezi největší prodejce rodinných bazénů v ČR. Slevy na bazény Bestway, bazény INTEX po celý rok. Toto léto opět dokázalo, že bude tepleji a tepleji. Teploty ve stínu se dlouhou dobu držely vysoko nad °C a kdo si nestihl postavit bazén, litoval. U nás v Polabí to bylo dokonce několik dnů °C ve stínu.


Jsme rádi, že jsme letošní dodávkou bazénů opět pomohli mnoha rodinám se ochladit a užít si společně léto. Prodejců bazénů je mnoho a ověřovat si, že vám každý z nich opravdu nabízí to nejlepší a nejvýhodnější zabere dost času.

My prodejce bazénů průběžně sledujeme a porovnáváme jejich nabídky, takže ušetříte nejen svůj čas, ale i peníze. S naší nabídkou skladových bazénů můžete mít vysněný bazén IHNED. Na výběr máme spoustu rozměrů za skvělé ceny.


Pro více informací kontaktujte naše obchodní zástupce, kteří ochotně pomohou s výběrem. Největší předností nafukovacích bazénů je skladnost, velikost a nenáročná obsluha. Pokud hledáte rodinný bazén pro sezónní koupání, vyplatí se vám pořídit laminátový bazén , ve kterém se dosytosti vydovádí malí i velcí. Prožijte léto, jak ho máte nejraději. Zapomeňte na návštěvy přelidněných koupališť.


Další situace, kdy se bazény vyplášťují, je například rekonstrukce starých železných nebo plastových bazénů. Pro oba případy se využívá již zmiňovaná těžká fólie, jež je vyrobena z měkčeného PVC a doplněna výstelkou o síle mm. Již několik let se specializujeme na výrobu a prodej kvalitních plastových bazénů včetně vhodného zastřešení a široké škály nejrůznějšího příslušenství.


NOVINKA - svařujeme nejnovější a nejodolnější technikou na trhu ! Největší prodejce bazénů a příslušenství v ČR – Albixon, vám nabízí bazény do země, nadzemní bazény či nafukovací bazény. Nenechte si ujít akční nabídku laminátových bazénů a příslušenství. Platí jen do konce měsíce.

U rodinných Azuro bazénů to je písková filtrace,. Výhodou nadzemních bazénů BESTWAY a nadzemních bazénů INTEX je naprosto jednoduchá a rychlá montáž. Dále také nabízíme k bazénům výkonné pískové filtrace nebo bazénovou chemii. Všechny tyto akční sety bazénů jsou připraveny pro plnohodnotný provoz bazénu včetně vnitřního celoplastového schodiště bez nutnosti betonáže, a kvalitní technologie od firmy Vágner pool. U některých modelů se může jednat o poslední kusy skladem.


Prodejci bazénů se mnohdy účastní různých veletrhů (Bazénový festival), kde si bazény můžete prohlédnout a hezky zblízka porovnat jejich kvalitu. Pohybuje se zde navíc řada osob, které svému řemeslu opravdu rozumí a dokážou Vám odborně poradit. Akce na zastřešení bazénů. Neváhejte a využijte akce a slevy na zastřešení bazénů a již toto léto si můžete prodloužit se zastřešení bazénů.


Akční nabídka plastových bazénů. Kompletní plastové bazény za nejlepší ceny v ČR. Bazény obsahují vše pro plnohodnotný provoz bez.


Kromě bazénů vyrábíme i nádrže vyrobené z polypropylénu, zejména jímky, septiky, vodoměrné šachty a různé výrobky dle přání zákazníka. Plastové bazény a jímky vyrábíme nejmodernější svařovací technikou švýcarské firmy Lister. Vybrat si můžete z těch nejlevnějších variant, které jsou nejčastěji v podobě nadzemních bazénů. Pokud budete chtít do bazénu trochu zainvestovat, budete pravděpodobně potřebovat nějakou firmu, která vám ho postaví. Zde je spoustu možností, jaký bazén si vybrat.


Stěny našich bazénů jsou vyztuženy speciální konstrukcí z PP cca 50cm od sebe. Bazén je ukončen trubkovým lemem o průměru 32mm v úrovni dlažby. Vstup do bazénu je dle přání zákazníka řešen buď plastovým schodištěm s protiskluzovou úpravou, nebo nerezovým žebříkem.


Společnost Mountfield je největším prodejce zahradního vybavení a bazénů v ČR. Po celém území provozuje síť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky