úterý 24. listopadu 2015

Výkopy bazénů

Je možné si objednat také službu odvoz suti. Obraťte se na nás a my zařídíme vše, co je s výkopem bazénu spojené. Přijmeme strojníka na UNC, popřípadě pásové rypadlo 5t. Možné i brigádně, dle domluvy. Nabízíme výkopové práce minibagrem 5t.


Zaměřujeme se především na provádění zemních a výkopových prací, uprav terénu, nákladní autodopravu, technická služby.

Zemní, výkopové, demoliční a bourací práce, základové desky na klíč, pokládka zámkové dlažby, výkopy bazénů , jímky Ostrava, Nový Jičín, Opava. Bourací a demoliční práce. Provádím výkopove práce mini-bagrem KUBOTA.


Minibagr Kubota U-je vybaven mimoosým vybočením výložníku, což mu umožňuje provádět výkopové práce těsně podél zdí. Je to například skrývka, výkopy základů domů, výkopy jam, bazénů, přípravy HTU, příprava pod komunikace, práce ve stísněných prostorách, čištění koryt potoků, hutnění ploch a další. Zemní práce ve stísněných podmínkách, výkopy bazénů , inženýrských sítí, hloubení základů, vrtání děr na sloupky, piloty, podpěry ruční i. Potřebujete vykopat bazén?


Připravíme vám výkop srovnaný a zhutněný, perfektně připravený pro uložení bazénu.

Dále provádíme dovoz materiálu a odvoz odpadů. Jde o kompaktní minibagr vhodný pro výkopy inženýrských sítí, základů staveb, zahradní a terénní úpravy, hloubení bazénů a jiné. Jde o kompaktní, velmi výkonný minibagr vhodný pro výkopy inženýrských sítí, základů staveb, zahradní a terénní úpravy menšího rozsahu, hloubení bazénů a jiné.


Minibagr je vybaven mimoosým vybočením výložníku, což mu umožňuje provádět výkopové práce těsně podél zdí. Bagrování základů staveb. Hloubení rýh pro inženýrské sítě, plynové a elektrické přípojky. Terénní úpravy a skrývky.


Komunikace, lesní cesty. Hutnění zásypů výkopu, podloží apod. Zemní a výkopové práce, výkopy bazénů ,základů,kanalizace,přípojky,bagrování bagrem,hloubení,autodoprava a další. Působíme zejména v okolí měst Třinec,Jablunkov,Český Těšín,Havířov,Frýdek Místek,Karviná,Ostrava,ale jsme schopni zajistit práce po celé ČR.


Nabízené služby: - výkopy pro inženýrské sítě - základy domů, plotů, zdiva, tarasů - hloubení bazénů , jímek, sklepů, studní apod. Pokud máte zájem o výkopy bazénů a rybníků nebo jiné terénní úpravy, jste taktéž na správné adrese. Na zemní a výkopové práce používáme stroje Catepi. Díky malým rozměrům minibagru dokážu pracovat i na místech, kde není dostatek prostoru pro větší stroje.


Výkopové práce Autodoprava. Další výhoda je malá hmotnost stroje, takže. Grygov- výkopy čističek Daskabát- výkopy bazénů Bílá Lhota- izolace Řídeč-prodej štěrků Želechovice- stavební mechanizace Hlásnice- smykový nakladač locust Huzová- stavební práce Nová Hradečná- otočný bagr Hněvotín- scania.

I tuto činnost provádíme naší zkušenou a odborně proškolenou obsluhou. HTU po výkopy plynovodů, produktovodů a jejich izolací, kanalizací, vodovodů. Založení zahradního jezírka nebo bazénu je krásná věc, ale také složitá na přípravu a realizaci.


Disponujeme svahovou lžící pro terénní úpravy i různými dalšími lžícemi pro výkop kanalizace, přívodu vody a elektřiny. Drcení, třídění a recyklace Drcení hlavně stavebních materiálů (beton, suť, cihly, keramika, uhlí atd.). Zemní práce provádíme traktorbagrem CAT 480C, který je vynikající pro rychlé a kvalitní výkopové zemní práce, jako jsou výkopy inženýrských sítí, základy staveb, zahradní a terénní úpravy rovinných i svažitých ploch, přípravné úpravy pro betonové podklady, hloubení bazénů a jiné. Svahování a úpravy terénů, demolice a další požadované práce. Například výkopy pro základovou desku domu, inženýrské sítě, kanalizační přípojky, odpady, drenáže, výkopy jam a bazénů, hloubení jezírka.


Provedeme jakékoliv terénní úpravy, výkopy základů R nebo menší demolice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky