pondělí 30. listopadu 2015

Houpačka pro děti

Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti , ale i pro dospělé. Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Jak vybrat dětskou houpačku podle věku dítěte?


Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Hrad Dětská stavba Hrad je vhodné pro děti od tří let, výška podlahy u skluzavky je 5m, půdorysný rozměr 1x 2cm. Boční síť není součástí dodávky.

Velkou výhodou těchto skluzavek a houpaček je vysoká odolnost vůči poškození. Dřevěná dětská houpačka Pinewood. Kromě toho je přední strana houpačky zajištěna proti vypadnutí. Buď je přední strana pevně spojena se zbývající částí houpačky, nebo se dá zdvihnout a posléze zase dát dolů.


Smoby plastová houpačka na zavěšení BeBe se zábranou je vhodná pro děti od měsíců. Je vyrobena z velmi kvalitního a pevného plastu, příjemného na dotek. Houpačka má také speciální otvory na nohy.


Závěsná houpačka pro děti i dospělé je skvělým doplnkem nejen v domácnosti, ale i venku. Dětská závěsná houpačka pro děti , která má vysokou opěrku na záda a vyndávací přepážku mezi nožičkama, která brání vypadnutí dítěte ze sedáku.

BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová. Kvalitní a bezpečná houpačka pro nejmenší děti. Na houpačce se mohou houpat děti již od měsíců do dvou let. Vyrobeno z kvalitní práškované oceli. Nezapomeňte, že menší děti byste při houpání měli mít pod dozorem.


Ideální pro nedonošené děti. Vaše miminko se v pelíšku bude cítit v bezpečí, proto se pelíšku říká umělá děloha. This video is unavailable.


Markéta Palatin Kdo by nechtěl být nad věcí, ne? Zatímco k duševnímu nadhledu vede poměrně složitá cesta plná osob. Pro ty nejmenší nabízíme dětské houpačky s přední. Houpání děti nejen uklidňuje, ale jim pomáhá i relaxovat. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Dětská dvousedadlová houpačka ze smrkového dřeva s oboustranným lezeckým žebříkem a provazovou rampou. Gymnastické kruhy využijí i vaše malé děti ! Udělejte jim z nich houpačku. Nádherný dárek pro každou příležitost!


Ručně šitá růžová houpačka v originálním designu zaujme nejen děti , ale také ji budou milovat i rodiče.

Aga Zahradní houpačka SWING DOUBLE Dark Chocolate. Praktická dětská houpačka DROPPO nejvyšší kvality, vyrobená z trvanlivé tkaniny je prostě senzační hračka! Má tvar kapky a dá se v ní ukrýt, číst. Velmi oblíbená a pevná houpačka. Tato sestava je vhodná pro nenáročné děti , které si chtějí pohrát se svými vrstevníky.


S houpačkou Venezia si můžete zařídit útulný koutek pro relaxaci jak v zimní, tak ve venkovní zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky