pondělí 23. listopadu 2015

Bazénová mořská sůl

V naší nabídce si můžete vybrat mezi kvalitní italskou mořskou solí z evropských moří o velikosti zrna až mm bez obsahu jodidů, znečišťujících látek a dalších nežádoucích prvků. Před samotným použitím v bazénu sůl nejprve rozpusťte v samostatné nádobě s vodou. Slaný roztok následně rozlévejte po hladině bazénu a nechte působit. Vysokoprocentní bazénová sůl (obsahuje 9 NaCl) bez příměsí a nečistot.


Pomocí speciálního zařízení tzv.

Výhody použití bazénové soli v bazénu: Eliminování bakterií, virů a řas. Kvalitní mořská sůl pro úpravu vody v domácích bazénech vybavených solonizačními jednotkami. Ze soli jsou odstraněny zbarvení vody způsobující jodidy, nečistoty další nežádoucí látky.


Sůl v bazénové vodě působí pozitivně na citlivější pokožku či chronická kožní onemocnění. Krystal variabilních rozměrů – mm. Bazénová sůl je vhodná pro solinátory (chlorinátory).


Pro přípravu ideální koncentrace se řiďte instrukcemi přiloženými k vašemu solinátoru.

Jedná se o vysoce čistou sůl v potravinářské kvalitě, která prošla v průběhu výrobního procesu několikanásobnou. Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. Sůl neobsahuje hrubé nečistoty, je jemně mletá a snadno se ve vodě rozpouští. Rozpusťte optimální množství soli v nádobě a roztok následně vylijte přímo do bazénu.


Saltpeter prodej soli s největším sortimentem. Prodáváme sůl do bazénů, posypovou sů, sůl pro potravinářství, zemědělství, průmysl a další. Původ Řecko – biotop Kitros Alykes. A jak je dobře známo, taková sůl má i pozitivní účinky na pokožku plavců a hlavně dětí , které nejčastěji trpí různými ekzémy a podobně. Naše mořská sůl je čištěna při 220°C a zbavena tak všech nežádoucích příměsí, které jsou ve vodě rozpuštěny a spolu se solí krystalizují.


Námi prodávaná bazénová sůl je získávána z odsolovacích jezer na pobřeží Chorvatska. Sůl je čištěná a hrubozrnně drcená. Mořská sůl hrubá MARGHERITA, Itálie - kg. Vhodná pro úpravu vody v bazénech, vybavených salinizační jednotkou nebo domácí solné koupele. Sůl určená k úpravě bazénové vody pomocí elektrolýzy.


Bazénové příslušenství, chemie a komponenty od odborníků.

Sůl pro použití v domácích bazénech s instalovanou solonizační jednotkou. Návod k použití: Rozpusťte sůl dle výrobcem doporučené koncentrace, tj. Samostatně pouze osobní odběr, zasíláme pouze se zakoupeným chlorinátorem Zodiac. Přírodní jemnozrnná mořská sůl získaná solárním odpařováním. Je určena pro doplňování soli ve formě.


U nás najdete hrubozrnnou vysoce kvalitní mořskou sůl pro bazény, jenž je vhodná pro desinfekci v domácích bazénech s nainstalovanou solenizační jednotkou. Pro Vaše bazény je u nás k dispozici buď vakuová sůl v potravinářské kvalitě o čistotě 9 NaCl nebo Vatel sůl mořská, ze závodu Esco v Portugalsku, která je jedna z nejčistších mořských solí v Evropě a udává měřítko pro všechny ostatní výrobce (obsah NaCl ). S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Sůl z Jadranu, určená k úpravě bazénové vody pomocí elektrolýzy.


Pozor cena platí k vyzvednutí na prodejně, jinak placená doprava co pytel tak 99. Doporučená koncentrace obvykle (25kg na m?). Mořskou sůl do bazénu lze s úspěchem také použít pro přípravu domácích solných relaxačních koupelí ve vaně. Před dávkováním si přečtěte návod na zařízení pro.


Marimex sůl bazénová kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky