středa 18. listopadu 2015

Nerezová skluzavka

Nerezová skluzavka Mawer BABY S, výška m. Baby skluzavka pro naše nejmenší ! Probíhá certifikace Detail. Rovná skluzavka , tvar U, šířka. Atypické skluzavky, vícedráhové skluzavky, nerezová koryta.

Indoor tobogány, vícedráhové tobogány, speciální projekty na zakázku. Masivní a kvalitní nerezová skluzavka pro podestu z výšky m. Součástí dodávky je i kotva dojezdové části skluzavky. Vodní skluzavky jsou vyráběny z chemické oceli 1. Tyto skluzavky jsou proto vždy předem konzultovány se zákazníkem a dohodnuty podmínky dodávky, použití a údržby. INDIVIDUÁLNÍ NA ZAKÁZKU - kontaktujte nás. Tím je nerezová skluzavka s dřevěnými bočnicemi.


Na dřevěné skluzavky používáme pouze odbělené akátové.

Skluzavka je určena pro děti od let. Instalace do sestav i do terénu. Vyráběné výšky - m. Univerzální nerezová skluzavka TREND. Naše nerezové skluzavky TREND umožňují naprosto univerzální možnosti použití ! Upozornění - tyto nerez.


Jsme předním výrobcem a dodavatelem nerezových skluzavek a tobogánů v České republice. SKLUZAVKA Monkey´s nerezová pro výšku konstrukce m. Svahová skluzavka třídráhová s vlnou, bočnice z fošny. Speciální svahové skluzavky. Velké svahové skluzavky bočnice z. Dlouhá životnost, odolnost řádění vandalů a přírodní vzhled (bočnice lze opatřit nátěrem dle dohody).


Dům a zahrada - nerezova skluzavka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Tato nerezová skluzavka lze připojit k většině dětských hracích sestav s výškou podesty m. Tento pin objevil(a) Vladimir Ledvina. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. HDPE bočnicemi Dětské hřiště se skluzavkou s pískovištěm je vyrobené z odolné nerezové konstrukce, barevných HDPE desek a nerezového spojovacího materiálu. Použití nerezových skluzavek u bazénů, respektive určení materiálu a tím i ceny a termínu dodání je vždy určeno prostředím, ve kterém se má skluzavka instalovat.


Barva bleděmodrá, madla hliníková natřená na bílo. Přívod pro vodu - hadička pr. Díky výšce pádu do 1m tento herní prvek nevyžaduje speciální dopadovou plochu, plně vystačí trávník.


Cena dopravy a montáže na dotaz. Jejím původním účelem bylo zkrácení dlouhé cesty mezi dvěma ulicemi, ale mnoho lidí ji v prvních a zároveň posledních dvou dnech provozu zkoušelo spíše pro zábavu a ze zvědavosti. Bočnice skluzavky jsou vyrobeny z akátové fošny.


Jedná se o kombinovanou skluzavku (tj. že její startovní úsek je umístěn na podestě mimo skluzavku). Prosím, použijte minimálně znaky! Prodám nerezovou klouzačku.


Ideální pro děti na zahradu, do hospody na zahrádku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky