středa 18. listopadu 2015

Půdní fréza prodej

Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Půdní frézy AHWI jsou konstruované jako závěsné zařízení.


Odolné stroje z tvrzeného kovu se vyznačují vysokou účinností a nízkými provozními náklady. Dle své velikosti se dají spojit s traktory od 1- 4koní.

Výkon 5kW,obsah 150cm3. Příslušenství:sněžný pluh,sněhové řetězy,kutivátor,zastřihovač trávníků plus náhradní nůž,pluh. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


PF při přípravě políčka pro sázení brambor. Slouží při drcení a míchání organických zbytků s půdou. Jsou ideální pro frézování pařezů, frézování těžebních zbytků, hloubkovou přípravu lůžka pro výsadbu na rekultivované ploše, pro použití v zemědělství, lesním hospodářství, zahradnictví a úpravě veřejné zeleně.

Talířová lesní půdní fréza TPF-1N - půdní frézy jsou určeny k pruhové nebo pomístné přípravě půdy pro umělou nebo přirozenou obnovu lesa na silně. Traktor i fréza jsou ve 1 funkčním stavu. Dá se říct, že stroje jsou ve funkčně zánovním stavu. Pravidelný autorizovaný servis. Jde tak o použití rotavátoru a částečně rotačních prstencových bran v jedné operaci.


Challenger 6C společně s půdní stabilizační frézou Stehr SBF 24. Ideální pro rekultivace, prokypření nebo výsadbu při omezeném prostoru. Informace o stavebních strojích.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Prodám dvoutaktní půdní frézu Holder H7. Nově přehlednější a rychlejší. Stroje byly zakoupeny v Ostratickém Týnci. S se zpátečkoukola se závažímpluhpřevodovka rotavátorurotavátorsekačka na trávuvše málo užívané(dědictví)V případě dohody přivezu.


Lesní půdní frézy - fréza je určena k pruhové, ploškové, jamkové nebo záhrobcové přípravě půdy pro přirozenou, umělou nebo kombinovanou obnovu lesa. Použití je možné na všech plochách sjízdných zemědělskými kolovými traktory. Nabízíme k prodeji Wirtgen Fréza 2.

Zde je kompletní přehled použité zemědělské techniky zařazené v podkategorii Akpil rotační brány a půdní frézy, které se nabízejí na prodej. Talířová půdní fréza je určena k pruhové přípravě půdy pro umělou nebo přirozenou obnovu lesa na silně zabuřenělých, kalamitních plochách. Stroj má tři rychlosti plus zpátečku a vývodovou hřídel vepředu i vzadu. Jedná se o plně hydraulický stroj s nízkým těžištěm, snadným a rychlým ovládáním.


Nechceme, aby zákazník, který nám vkládá důvěru tím, že nakoupí Půdní rýhovací fréza Lumag GF4v našem obchodu, měl při případné reklamaci nějaké výdaje. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bubnová sekačka Triton Enduro. BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed.


Sekačka okrajů silnic, benzínová. Zemní vrtací stroj benzínový. Kvalitní zahradní nářadí a stroje snadno a jednoduše k pronájmu u OBI!


Sháníte mini bagr, traktor, auto jeřáb nebo vysokozdvižný vozík? Nabídka stavebních a zemních strojů za nejnižší ceny z celé ČR. Finišer pro rozhrnování asfaltu při pokládce chodníků a cyklostezek, povrchu po výkopových pracech a zahrnování rýh po pokládce potrubí. Veškeré ovládání z kabiny.


Velice výkonná sněhová fréza s možností montáže jak na čtyřkolku tak na stroje SIDE by SIDE neboli UTV. Výprodej - doprodej LUMAG. Pouze zde nakoupíte nejlépe jak můžete.


Historie: Motorobot PF-je jednonápravový traktor na dvou kolech, který ve spojení s vhodným nářadím vykonává nejrůznější práce v zahradnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky