pátek 20. listopadu 2015

Křovinořez riwall

Rozsáhlejší slovní hodnocení naleznete na videu. Ideální stroj pro běžnou práci kolem domu a zahrady. Na žádnou ze součástí nebylo pozapomenuto, což dokládá i kvalitní slitina kovů , z níž jsou vyrobeny vodící tyče a pevná hřídel, uložená v ložiskách. Klasická sekačka se nedostane do všech zákoutí zahrady. Chromová úprava válce motoru zajistí dlouhou životnost stroje.


Ergonomická nastavitelná antivibrační bike-rukojeť s možností aretace plynu.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Křovinořez je osazen silným. RPB 5je silný stroj pro běžnou údržbu zahrad a sadů. Riwall , určený i pro náročné práce.


Díky vylepšené rukojeti a ergonomickým madlům se neunavíte ani po delším používání. Objemná palivová nádrž umožňuje práci bez přerušení. Poloprofesionální křovinořez pro náročné domácí použití třídy farmer.


Jeho silný a výkonný motor o objemu cmzvládne i křoviny či vyšší trávu. Ojednávky náhradních dílů.

Vás objednávku všech náhradních dílů. Silný hobby stroj pro běžnou údržbu zahrad a sadů za skvělou cenu. RPB 2- křovinořez s benzinovým mot. Výkonný křovinořez s bohatým příslušenstvím skvěle poseče trávu a poradí si s křovinami a houštím. Je vybaven vysokým výkonem, objemnou palivovou nádrží i nastavitelnou rukojetí.


Celý popis a technické parametry. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. VOD Děkujeme vám za vaši důvěru projevenou nákupem výrobku zn. W, záběr struny 43cm, záběr nože 25.


Menším negativem pak je pouze 23cm záběr čtyřzubého nože, kterým je tento zahradní pomocník osazen. Nastavitelná řidítka s možností nezávislého nastavení levé a pravé části pro bezchybnou ergonomii. Antivibrační uložení motoru eliminuje únavu z práce. Oba křovinořezy jsou osazeny dvou-taktním motorem s obsahem 5cm výkonově je o trochu výkonnější VeGA BC520PRO s maximálním výkonem PS.


Popis produktu RPMT3- multifunkční křovinořez s benzinovým motorem 4v1. Univerzální pomocník, který může sloužit jako strunový vyžínač. Tento křovinořez má strunovou hlavu s automatickým nastavením délky struny lehkým úhozem o zem a dvoudílný ochranný kryt, kdy menší kovová část se.


Dvoutaktní křovinořez VARI 4HB je výborným pomocníkem na zahradu či do sadu.

Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie.


Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Vlastníte domek, který je zkrášlený spoustou různé zeleně a keřů? Pak se nevyhnete jejich občasnému sestřihu a kultivaci.


Má spolehlivý motor o objemu cma nízkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky