středa 18. listopadu 2015

Parkovací systémy

Parkovací systémy umožňují parkovat v místech, kde je nedostatek parkovacích míst. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Couvací kamery a parkovací systémy pro osobní auta, užitková a nákladní vozidla, karavany a průmyslové stroje.


Poradenství, široký výběr, výhodné ceny. To znamená, že denně ujede jen něco kolem km.

Z této vzdálenosti přibližně km připadají na hledání vhodného parkovacího místa. Nabízíme řadu parkovacích a přístupových systémů i jejich příslušenství. Vyberte si parkovací systémy , turnikety a další zařízení podle svých. Elektronicky monitorují prostor za nebo před vozidlem a upozorní Vás zvukovou nebo optickou signalizací při zjištění překážky.


Dříve byly parkovací senzory používány v dražších a luxusnějších autech, dnes je využívá široká vrstva řidičů. Parkovací kamera Při zařazení zpátečky se aktivuje parkovací kamery v pátých dveřích a na obrazovce infotainmentu se zobrazí obraz, včetně dynamických naváděcích linií, které ukazují, kam vůz při aktuálním natočení volantu pojede. Podélné parkování je strašákem nejen začínajících řidičů.


Proč se zbytečně stresovat, když existuje jednoduchý pomocník, který parkování.

Pro výstavbu systému postačí pouze parkovací místa (cca m2), následným efektem je zvýšení kapacity až o desetinásobek, tedy možnost zaparkovat až automobilů. Nalezení volného parkovacího místa zabere až minut, během kterých se do vzduchu dostane až kg emisí CO a NOx, cena spotřebovaného benzinu se pohybuje okolo Kč. Nabízíme parkovací systémy Wöhr pro osobní automobily ke zvýšení kapacity parkovacích míst.


LCD monitor 7″ s širokým úhlem pohledu a displej s vysokým. Parkovací technologie: Prodej, pronájem a servis parkovacích technologií – jedná se o parkovací závorové systémy a pouliční parkovací automaty. Součástí nabízených služeb je i zajištění nezbytných povolení k instalaci zařízení, dodání projektové dokumentace, zajištění instalace a samozřejmě záruční i pozáruční servis.


Montážní a servisní středisko Prodejna a e-shop. Zvukový nebo i obrazový signál řidiče při couvání upozorní, přičemž se snižující se vzdáleností od nežádoucího předmětu se zvuk zesiluje. Vyrábíme a dodáváme: – parkovací systémy pro parkoviště všech velikostí – automatické závory s rychlostí od sec.


Dodáváme a realizujeme automatické parkovací systémy - zakladače - Nussbaum! Výhody automatických parkovacích systémů MONTIPARK. Ve srovnání s klasickým řešením automobilových stání poskytují automatické parkovací systémy až. Formou subdodávek nakupujeme další prvky stavby od bouracích a zemních prací přes informační a parkovací systémy parkovacích domů.


Sami garantujeme realizaci stavby na klíč. Již více jak let se věnujeme vývoji a výrobě parkovacích systémů určených pro výběr parkovného dle doby parkování. CROSS je vhodné jak pro menší instalace s několika parkovacími místy, tak i pro pokrytí celých městských zón. Univerzální parkovací asistent (vhodný pro většinu vozů) s barevným LED displejem a zvukovou signalizací u.

KOMA Parking, nadzemní, podzemní, kombinované kryté parkovací domy, parkování v centrech velkých měst, na nádražích. Pak jej můžete opatřit mechanickou sklopnou parkovací bariérou Zábrana je vodotěsná, dálkově ovládaná a lze ji uzamknout klíčem. V tomto oddělení naleznete systémy , které zpřemní a zjednodušší řízení Vašeho miláčka. Tempomat slouží k udržení nastavené rychlosti automobilu.


Parkovací senzory (čidla) informují řidiče při couvání o překážce za vozidlem. Senzory se aktivují automaticky při zařazení zpátečky a řidič je o. Automatické parkovací systémy (dále jen APS) jsou v podstatě parkovací domy s počítačově řízeným automatizovaným procesem založení a vyložení. Firma ELVIS vyrábí, prodává a pronajímá turnikety, docházkové a přístupové systémy , parkovací systémy a závory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky