čtvrtek 19. listopadu 2015

Kypřič půdy

Kultivátor jednoradličkový. Kypřič 3-hrotý bez násady. Jsou velmi kvalitní a spolehlivé. Vyberte si z naší nabídky a objednejte si kypřiče půdy ještě dnes.


Multinástroj kypřič půdy se hodí výborně pro rozmělňování jemné, písčité půdy , k vyznačování řad nebo k rozdrobení hrubé zeminy, např. Jejich půdy jsou typické pro Vysočinu, tzn.

Zadání pro společnost BEDNAR FMT ze strany předsedy družstva pana Jiřího Povondry znělo, že potřebují univerzální kypřič , kterým budou schopni půdu připravit hlouběji před sázením brambor. Specifikace umožňuje uvolnění a. Kromě širokého využití je to také snadnost ovládání a možnost bočního posunu. Můžete tak kypřič mechanicky posunout mimo středovou osu traktoru.


Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Univerzální přístroj pro přípravu půdy v záhonech. Pokud ještě nemáte vhodné vybavení na svou zahradu, možná.


Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky.

Hloubkový dlátový kypřič TALON MAX je nářadí pro efektivní zpracování půdy , který své uplatnění nalezne především při posklizňových pracích. Zpracování půdy probíhá diferencovaně podle hloubky zpracování. Utuženou podorniční vrstvu rozruší a prokypří bez přimíchání do horních vrstev a znovu obnoví vodní režim. Dejte sbohem náročnému okopávání záhonů s klasickou motyčkou!


Jeho speciálně tvrzené ocelové hroty půdu prokypřují a zároveň nenarušují humusovou vrstvu s mikroorganismy. K jeho přednostem patří nízká hmotnost a ergonomicky tvarované držadlo. Výkonný rotační kypřič MH 5pro všestranné použití na záhonech i na polích. Velmi pohodlně se používá a bez námahy obdělá půdu.


V závislosti na půdních podmínkách může být zatížen. GARDENA cs- kypřič cm. Pro zvlášť jemné drcení půdy speciálně tvarovanými hvězdicovými kolečky.


Grass-tiller je hloubkový kypřič pro prokypření a provzdušnění půdy na loukách. Výrazně zlepšuje propustnost vody do. Ruční rotační kypřič půdy , který usnadní namáhavé a pomalé okopávání. Tímto výrobkem velmi snadno a rychle nakypříte a. Popis: Hloubkový kypřič půdy , po telefonické domluvě možnost. Kombinovaný diskodlátový kypřič Triton je ideální především pro zpracování těžších půd s velkým množstvím posklizňových zbytků.


Posklizňové zbytky jsou rovnoměrně promíchány do celoplošně zpracované vrstvy půdy a zároveň je půda zónově hloubkově prokypřena.

Zároveň umožňuje pohodlnou práci bez nutnosti shýbání. Detailní popis produktu. Stihl BK, MM, Sekacky-pily.


Mnohostranné zpracování půdy Kompaktní kypřič Kristall spojuje již osvědčené přednosti kypřiče se dvěmi řadami radliček s kypřiči se třemi i více řadami radliček. To vše díky novému typu radliček označených jako TriMix. Dodáváme lesní techniku, stroje a zařízení pro lesní hospodářství Kontaktujte nás, rádi vám doporučíme techniku přesně pro vaše potřeby.


Poepoxidovaná, lisovaná, ocelová hlava s antikorozní úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky