úterý 18. dubna 2017

Koza na dřevo

Držáky na dřevo - Jiří Zahradník. Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou. Koza na řezání palivového dřeva domácí výroby.


Video môjho svokra Jozefa. Pro naše zákazníky jsme připravili skvělou nabídku držáků a koz na dřevo. To, že vám usnadní práci je nezpochybnitelné.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. S touto kozou může jediná osoba bez cizí pomoci řezat dřevo od. Díky samosvornému mechanismu zvládne práci se stojanem pouze jediná osoba. Montáž a demontáž je snadná a velmi rychlá.


Proti konkurenčním výrobkům má koza masivnější konstrukci a hustší ozubené hřebeny, pro lepší fixaci řezaného materiálu. Tradičním kozám na dřevo začínají konkurovat šikovnější skládací stojany. Vzrůstající ceny elektřiny i plynu vedou chalupáře i majitele rodinných domů ke koupi krbů, krbových kamen a kotlů na dřevo, jež zaručují nejlevnější topení. Výška: 7mm - Šířka: 8mm - Hmotnost: kg.


Práci zvládne pouze jediná osoba díky samosvornému mechanismu.

Skládací kovová samosvorná koza na řezání dřeva. Povrchovou úpravu tvoří prášková vypalovací barva (v případě zájmu, možnost na výběr barev ze vzorníku RAL). Objednejte si u nás Kozy na dřevo , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Pomocí držáku můžete řezat jen jednou rukou , zatímco druhou přidržujete a posunujete dřevo po koze.


Stojan s držákem pily umožňuje řezání kulatých polen , prken, trámků i palet. Je vhodná pro polena do průměru cm. Inzerát koza na dřevo v okrese Praha-výcho cena 499Kč, od Petr K. Popis: Prodám novou kozu na řezání dřeva. Osobně raději řežu na metrové polena a na koze na 33cm špalky. Mám kozu vlastní výroby s jakýmsi rychloupínačem menších průměrů, protože menší a lehčí dřevo má snahu se při řezu otáčet.


Jedná se o vhodné příslušenství pro všechny ruční, elektrické a motorové pily. Detailní popis produktu Kovová koza na dřevo 8x 8x 7mm, nosnost 150kg. Praktický stojan na řezání dřeva s motorovou pilou. Metrovica, kulatina, haluze, nebo odkorky se změní v okamžiku na hromadu polen. Nabízíme Vám hned několik řešení přístřešků na dřevo - prohlédněte si naši nabídku.


Najdete v ní nejen přístřešky na dřevo , stojany na dřevo a sušárny dřeva , ale také transportní vozíky na dřevo , které vám usnadní jeho přesun. Mehr dazu Finde diesen Pin und vieles mehr auf koza na rezanie dreva na drevo držiak na rezanie dreva von mario faktor. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Stojan na řezání se dá rychle složit jednoduchým sklapnutím. V tomto tvaru koza zabere minimum místa a je připravena k transportu nebo k uskladnění. Podpěra na řezání dřeva se dá v případě potřeby velice snadno a rychle rozložit až na samostatné konstrukční elementy tyčí z profilovaného pozinkovaného plechu. Tím získáte prostorově nejúspornější variantu pro skladování.


Dřevěná koza je vyrobena z bukového dřeva, což jí zaručuje dlouhou životnost a pevnost spojů před vyvikláním. Při rozložení kozy vznikne na horní straně vodorovná plocha, která může posloužit i jako miniaturní přenosný stoleček na odkládání drobného nářadí či spojovacího materiálu. HECHT 9koza na řezání dřeva.


Jednoduchý a účinný systém. Samosvorná koza - držák pro řezání dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky