středa 19. dubna 2017

Plynový hořák propan butan

Preisvergleich App zum Download! Bei Wer liefert was treffen sich berufliche Einkäufer mit echtem Bedarf! Profi plynová pájka Meva. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Podrobný popis a skladba zařízení. Tento plynový hořák Propan kW spaluje propan - butan. Hodnotenie produktu:. Dodáván se klíči k výměně koncovek.


Zakupte pohodlně z domova a vybírejte z hořáků na propan butan. Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodné pro stavaře. Hořák dosahuje maximální teploty. Je poháněn propan-butanovým plynem z lahve s konektorem EN417. Hier B2B-Anbieter für Propan!


Schau Dir Angebote von Propan Butan auf eBay an. Inzerát hořák plynový propan butan zn. Plynový hořák Propan kW. Praha-výcho cena 500Kč, od matikna Sbazar.


Popis: na PB, včetně 2kg bomby, bomba je prázdná. Laboratorní plynový hořák. Díky speciální konstrukci, umožňuje práci v libovolné poloze (360°). Je určen pro pájení měkkých a tvrdých měděných trubek. Vhodný pro 10kg propan -butanové lahve.


VAROVÁNÍ: plynový hořák je určen pro venkovní použití. Kartuše - plynový kartuše do těchto hořáků najdete na tomto eshopu. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Sada plynového hořáku 60mm pro spojování asfaltvých pásů, krytin apod.


Uršeno pro přesné práce. Hadice splňuje normu ISO. Běží na propan-butan - lahve s konektorem EN417. Speciální konstrukce umožňuje práci v libovolné poloze (3°). Aku stroje a příslušenství Milwaukee.


Kvalitní plynový hořák tedy jen samotná hlavice, dodáván bez náplně. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. So wirtschaftlich wie kaum ein anderer Energieträger!


Sparen Sie bis zu Energiekosten.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky